• 瀏覽: 9,794
  • 回覆: 105
+4
家屬真假都不重要啦..
根本他們攪套大龍鳳,都挑不起市民的情緒.
反而大多數市民都認為12人是自己拿來,不值同情,而且更開始有人認為要抽出在香港替12人偷渡潛逃的黑手出來....

引用:
原帖由 kkeerrr 於 2020-9-14 10:34 PM 發表
對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋打頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫 ...
十二人渣都有今日天真系開眼

狗閪滴陸冇申十二人渣多謝你送左一程我代表商講人説聲多謝

引用:
原帖由 skyeyes 於 2020-9-14 22:51 發表
果然係曱甴死全家
黃屍冚家剷

係就快d , 好行夾唔送

可能內心D”家屬”好𠃊想個仔死快啲🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 瑪卡 於 14-9-2020 10:20 PM 發表

真家屬無報警,咁變相即承認左🤔🤔
可能同831家屬一樣,己全部被滅口

引用:
原帖由 wilsonso0301 於 14-9-2020 10:41 PM 發表
假家屬/做盡的壞事,老豆是知情是共犯
偷渡費最少十萬八萬,棄保潛逃的甲由多是窮鬼,邊有錢?
有理由懷疑d家屬知情,而且協助、教唆、資助佢地偷渡

引用:
原帖由 急屎 於 14-9-2020 11:50 PM 發表
其實最想十二瞞逃死喺大陸嘅人就係犯民班政棍,十二瞞逃下場越係淒慘,犯民政棍就有越大嘅政治利益!
呢班白痴家屬,係咪嫌自己親人死得唔夠直? ...
佢地冇讀歷史,唔曉得柴鈴的名句:『我們期待的就是流血
革命需要見血,別人的血

https://www.youtube.com/watch?v=27T63QNLpqg

反共反到冇哂人性
為求抹黑中共,甚至可以把兒子犧牲

搵泛民議員註定攬炒,亦未必真心幫忙,搵建制議員亦未必會幫。呢12人在犯法一刻開始,已經註定輸掉人生。
如果佢地要搵人算賬的話,搵大妖庭啦,鼓吹「違法達異」呢類妖言。大妖庭真人渣。

朱西滴逃緊生送12人上路,補多一腳,驚佢地死唔去

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-14 22:16 發表
睇情況這些家屬也是黃🤔🤔
母雞呀

十二隻暴徒去着草,齊乘坐這大飛出發了,路上被生擒大大鑊鑊,say I am on my way

呢班人唔撚死都無用快撚D跳,仲想博同情

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]