• 瀏覽: 9,772
  • 回覆: 105
+4
假家屬/做盡的壞事,老豆是知情是共犯

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2020-9-14 10:28 PM 發表

用黃屍曱甴標準 - 先驗DNA證實有血緣關係.
否則 - 全部都係假既.
香港黑醫護信唔過,所以一定要家屬親自北上做DNA先可信

果然係曱甴死全家

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-14 10:16 PM 發表
睇情況這些家屬也是黃🤔🤔
咪住…“家屬”是真是假驗完DNA同拎不同階段家庭合照先

呢12只畜牲尼舖傑噠噠,永不超生了

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-9-14 10:35 PM 發表

見到陳媽媽咁樣被黃絲曱甴欺凌恐嚇,真家屬仲敢浦頭咩,一出聲隨時被曱甴上門私了!
作為媽媽唔出黎個仔點算,想個仔做反人就要跟黃色 斬欖🤔🤔

政府唔當佢哋係人,家屬應反省,你地的潛逃家人做暴徒時首先唔當政府係人,而家仲好意思求政府,不如要求重啟逃犯條例更實際可幫到你地家人。

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-14 11:32 PM 發表

作為媽媽唔出黎個仔點算,想個仔做反人就要跟黃色 斬欖🤔🤔
俾班黃絲曱甴耳猿咁玩法,惟有當生少個,免得救唔到上面之餘,下面嘅屋企人又被曱甴起底欺凌啦

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-9-14 10:18 PM 發表

未必,真正家屬都未出現過。
正常既家屬,咁既情況絕對唔會搵泛暴派出面,搵得就預咗送d仔女上路

引用:
原帖由 skyeyes 於 2020-9-14 10:51 PM 發表
果然係曱甴死全家
有句説話:人一黃,家破人亡

曱甴身體力行,示範何謂攬抄正一12傻仔

引用:
原帖由 kikola 於 2020-9-14 22:18 發表
唔抵可憐 一擔擔
應該系,而且無腦。

其實最想十二瞞逃死喺大陸嘅人就係犯民班政棍,十二瞞逃下場越係淒慘,犯民政棍就有越大嘅政治利益!
呢班白痴家屬,係咪嫌自己親人死得唔夠直?

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-9-14 11:45 PM 發表

正常既家屬,咁既情況絕對唔會搵泛暴派出面,搵得就預咗送d仔女上路
仲有就係,只得6個家屬出黎,另外果6個就應該早已經登報斷絕晒關系了!

12個飯盒做場戲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]