• 瀏覽: 9,752
  • 回覆: 105
+4
引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-14 10:16 PM 發表
睇情況這些家屬也是黃🤔🤔
廢話

對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋打頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-14 10:22 PM 發表
睇鄭文杰林榮基呢d, 聽聽話話就無野啦...

叫我有咩事?

除左一兩個家屬的戲比較真,其他的都好假,假扮居多。。。

這做法已經宣佈12人冇機會返香港。蠢黃人冇藥醫。

修例失敗港府已無權要求引渡12人回港

泛民狗畜害人不淺

引用:
原帖由 Boris2600 於 2020-9-14 10:03 PM 發表
做事,是求效果,當然也有人只是求宣傳。   偷渡離港在中國領海被捕的12名通緝犯,其家屬上星期在反對派立法會議員涂謹申和朱凱廸協助下,高調開了記者會,哭訴政府「唔將佢哋當係人」,又批評內地沒人權,其中一被...

http://img.speakout.hk/articles/cover/20200914/b6b25cd065f4e58e2569c60f838cdde7.jpg!s728

濫炒到 ...
咁講,其實想同大陸要人,應該找建制派那些親中人士遠遠勝於找被中央政府認定是眼中釘的泛民主派,當然建制派會否答應援手亦係一個問題。

找泛民去幫助,事倍功半不特只,反而係落井下石,言尤在耳個罪名已經由非法越境先惡化成組織偷渡,再加埋天蓬元帥踩多腳再惡化成違反國安法⋯⋯

真係如本帖題目推12個家庭去跳崖

入中聯辦啦仆街~揾黑記做聯絡呀??

曱甴竇生曱甴, 即係有咁嘅老豆老母就會屙卵返件曱甴 出嚟獻世。

之前 12蛋散被狗官釋放等佢哋棄保潛逃令佢地奶曬嘢,如今呢12件 畜生家族 企圖聯手策反派獨物搶犯,即係要佢哋全部晌上面打柴 揼釘,收皮。

恭喜恭喜, 飲杯勝!

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-14 10:16 PM 發表
睇情況這些家屬也是黃🤔🤔
係咪家屬好可疑

黃屍曱甴攬炒埋自己家人喺天譴

全部打靶!
😠

個班真家屬好快D出尼𨳒㭍個逃緊生同朱閪,叫佢地快L d 收嗲,如果吾係,仲坐多幾年至番到落尼

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-9-14 11:45 PM 發表

正常既家屬,咁既情況絕對唔會搵泛暴派出面,搵得就預咗送d仔女上路
係。同大陸傾,搵董伯伯,民建聯睇下幫唔幫到好過,你搵班本身都上唔到大陸既傾咩呢,正常家屬會咁on居?個仔黃啫,父母可以藍架,所以,應該都假家屬黎。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]