• 瀏覽: 606
  • 回覆: 8
9月6日前後,對峙中的班公湖南岸又傳出了令人震驚的消息。在印度《電線報》(The Wire)9月4日的專家訪談節目中,該國著名國防分析家,前《印度快

淫民日報連死左幾多個老解都唔敢報,都係一樣啫!

https://www.hk01.com/分析評論/520210 ... p;utm_campaign=mama

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-14 09:35 PM 發表

9月6日前後,對峙中的班公湖南岸又傳出了令人震驚的消息。在印度《電線報》(The Wire)9月4日的專家訪談節目中,該國著名國防分析家,前《印度快

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200909/380303597046468609.jpeg/f9BTUme2vmzLtPov2ABxqhDuBVnsgF_TvlYihr5WIoY

淫民日報連 ...
各人自掃門前雪,莫管他人瓦上霜!

關你屁事!!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2020-9-14 10:24 PM 發表

各人自掃門前雪,莫管他人瓦上霜!

關你屁事!!
別當真!
樓主可能是立場毒媒的股東, 每天推出立場作文假消息,

連無線劇集都被它CAP圖改頭換面, 務求打擊真實新聞, 延續毒果的妖言惑眾, 不讓香港人停止反共。

引用:
原帖由 封貼肯定死全+ 於 2020-9-15 02:56 AM 發表

用左人地篇文就唔好自加解釋啦柒頭
你有冇睇版規㗎!叔叔?貼文章係需要添加個人評論㗎!麻煩你唔好再喺度搞事,拜託

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-15 09:40 AM 發表

別當真!
樓主可能是立場毒媒的股東, 每天推出立場作文假消息,

連無線劇集都被它CAP圖改頭換面, 務求打擊真實新聞, 延續毒果的妖言惑眾, 不讓香港人停止反共。 ...
1.話我係立場股東?天大嘅笑話,如果我真係立場股東,我洗鬼喺度同你吹呀你每日每分每秒都咁留意我,冇理由唔知我除左太公文會之外,我咩報紙都有貼,只係立場多啲啫

2.想知道有冇cap圖改頭換面,你可以上mytv super睇返,咁就一清二楚啦😎

好彩咩都有紀錄,並唔係好似有啲人咁喺度膠噏😏

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-15 11:34 AM 發表

1.話我係立場股東?天大嘅笑話,如果我真係立場股東,我洗鬼喺度同你吹呀你每日每分每秒都咁留意我,冇理由唔知我除左太公文會之外,我咩報紙都有貼,只係立場多啲啫

2.想知道有冇cap圖改頭換面,你可以上mytv super睇返,咁就一清二楚啦😎

好彩咩都有紀錄,並唔係好似有啲人咁喺度膠噏😏 ...
咪以為立場股東好架勢
都係靠作假呃讀者天天捐獻, 幕後金主都快要乾塘了。
我不用分分秒秒留意你, 一睇個標題就知真假, 唔信你睇多幾份不是黃媒的報導比較下知就知道

回覆 引用 TOP

盜用文章?應該係轉貼文章先啱🙄🙄

你唔好再開新帳號搞事,我見一個鎖一個🙄🙄

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]