• 瀏覽: 13,896
  • 回覆: 126
  • 追帖: 1
+29
引用:
原帖由 kingking99 於 2020-9-21 10:21 AM 發表

階級分明,一定要送入來自貴族的長官暖窩,不過長官不愁優質物資,反而驚送來食物有毒,所以三哥只是有得睇,冇得食
62 年班阿猩做佐俘虜,係俘虜營的低等阿猩都要服侍上等阿猩。  

引用:
原帖由 kingking99 於 2020-9-21 10:21 AM 發表

階級分明,一定要送入來自貴族的長官暖窩,不過長官不愁優質物資,反而驚送來食物有毒,所以三哥只是有得睇,冇得食
高級將領唔洗去前線做炮灰,都係卒仔爭食

冬天啦老解食得飽,穿得暖嗎,高山症服到未,新兵心理如何

我剩係諗起三哥平時時有幾邋遢,二十幾萬人每日屙出黎嘅屎屎尿尿成個山都係,你話幾咁何其壯觀

我覺得無20萬人,有幾萬啦,不過都系山腳既列城
引用:
原帖由 ricowong2503 於 2020-9-21 02:49 PM 發表
我剩係諗起三哥平時時有幾邋遢,二十幾萬人每日屙出黎嘅屎屎尿尿成個山都係,你話幾咁何其壯觀

咖喱炒飯供應不足,好快就會出現內訌!

印度佬冇野食,老解整個‵咖哩窩河‵你食啦🤭

進入冬季,對中印雙方嘅禦寒越冬能力都系一個嚴峻嘅考驗。

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-21 12:46 PM 發表
冬天啦老解食得飽,穿得暖嗎,高山症服到未,新兵心理如何
本身西藏就有長期駐兵,低B仔

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-14 11:47 PM 發表
留意,冬天年年有,但真正令印度停戰多年的,係62年中國真係打鑊佢!

中國唔再下定決心,只會年年復年年的被印度侵犯!
依家啲領導人都唔知佢諗乜,台灣台灣唔敢喐,印度印度唔敢喐,合到肥獅大隻,咁樣點會得到尊敬,亞差同台灣就係睇死你大隻講,戰機日日飛台灣航行識別區,台灣老百姓啋你都儍,睇死你唔敢打,日日歌舞昇平.如果係普京,一早砌咗印度同台灣.

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2020-9-29 01:23 PM 發表

依家啲領導人都唔知佢諗乜,台灣台灣唔敢喐,印度印度唔敢喐,合到肥獅大隻,咁樣點會得到尊敬,亞差同台灣就係睇死你大隻講,戰機日日飛台灣航行識別區,台灣老百姓啋你都儍,睇死你唔敢打,日日歌舞昇平.如果係普京,一早砌咗印度同台灣. ...
算把啦你。

領導應該下令在臥室丶休息室丶gym丶K 房增氧。背囊有氧氣瓶不在話下。
多吃紅肉,尤其牛肉,牛雙連丶牛歡喜丶牛鞭打邊爐都不錯。

威武之師
https://youtu.be/MoCMUw_zKw8

印度人要被凍死了。

呢雪下嘅正系時候,莫迪退兵嘅理由系上天比嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]