• 瀏覽: 2,227
  • 回覆: 49
+3
引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-9-14 08:30 PM 發表

佢地犯既係國安法,預咗槍斃
要律師無用架啦,來12個法師啦
手足要人打齋破地獄呀!
曱甴打靶,香港人支持

對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋打頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-14 08:14 PM 發表
12名港人涉嫌偷越國邊境犯罪,正被刑事拘留在深圳鹽田公安分局。《蘋果》上周報道,最少兩名深圳律師受壓,被迫退出代理案件。據了解,有關人士仍在找其他深圳律師委託案件。深圳方面有關部門事先打電話給曾接過敏感案件、有可能接手的律師,「警告」他們不要接案件。「他們打電話過去給有可能被找的律師,預防在先。有些律師還沒接案件,就收到電話,(對方)告訴他們深圳有這麼一個案件,有可能會找到你,叫你不要接」。該名人 ...
下一批一定有你份
文宣曱甴轉貼員

爛果除左日期是真的

已經沒有真實報導

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2020-9-14 08:17 PM 發表
吾該大力D打柒班曱甴
幫我打多兩下

引用:
原帖由 estateman 於 2020-9-14 10:21 PM 發表

下一批一定有你份
文宣曱甴轉貼員
佢死都唔敢走

搵乜鬼律師啦,直接打靶好過  

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-14 10:06 PM 發表
點解要咁做?
因為班友淨講偷渡,賣國又唔講,呃鳩啲律師幫手。有理由提醒吓嘅。。

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-14 08:14 PM 發表
12名港人涉嫌偷越國邊境犯罪,正被刑事拘留在深圳鹽田公安分局。《蘋果》上周報道,最少兩名深圳律師受壓,被迫退出代理案件。據了解,有關人士仍在找其他深圳律師委託案件。深圳方面有關部門事先打電話給曾接過敏感案件、有可能接手的律師,「警告」他們不要接案件。「他們打電話過去給有可能被找的律師,預防在先。有些律師還沒接案件,就收到電話,(對方)告訴他們深圳有這麼一個案件,有可能會找到你,叫你不要接」。該名人 ...
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈好那抵死呀,12瞞逃

引用:
原帖由 testfriend 於 2020-9-14 08:20 PM 發表
睇晒成篇報導,無一個家屬名,無一個律師名,更加無一個當局的職員名
好心加返個 A律師、B 家屬都好呀

以前錢志明單案都加個字母小姐,等大家都可以估吓,宜家真係好鬼懶

成編文章都好唔合理,
中方不可能主動通知律師不要接這案件, 幾千個律師有排通知呀, 亦冇必要.
之前亦有其他報章報導過家屬找的是維權律師, 不是普通律師, 這編文章故意誤導讀者.

引用:
原帖由 letter_li 於 2020-9-14 22:56 發表
成編文章都好唔合理,
中方不可能主動通知律師不要接這案件, 幾千個律師有排通知呀, 亦冇必要.
之前亦有其他報章報導過家屬找的是維權律師, 不是普通律師, 這編文章故意誤導讀者. ...
毒果唔係俾正常人睇的,係俾黃畜甲甴打飛機的

引用:
又唔見你返大陸幫手

引用:
真係比毒菓笑撚死😂成篇嘢連一個人名都無🤭定係我睇漏呀,無論偷渡者家屬或懷疑退出律師名字一律欠奉, 真係沒有最兒戲只有更兒戲, 作個名都懶🤭

引用:
原帖由 testfriend 於 2020-9-14 08:20 PM 發表
睇晒成篇報導,無一個家屬名,無一個律師名,更加無一個當局的職員名
毒果慣技,總之就死無對證

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]