• 瀏覽: 716
  • 回覆: 13
https://china.hket.com/article/2751720/【新冠肺炎疫苗】全球首針新冠疫苗3月武漢施打  中國創世界第一

甘成功點解唔拎黎香港幫人打 仲要隔離香港14日 我覺得共產黨滿口大話

地做咁第三期盲測
搵香港人試,WC會激到殺全家
引用:
原帖由 _👻_ 於 2020-9-14 03:05 PM 發表

https://china.hket.com/article/2751720/%E3%80%90%E6%96%B0%E5%86%A0%E8%82%BA%E7%82%8E%E7%96%AB%E8%8B%97%E3%80%91%E5%85%A8%E7%90%83%E9%A6% ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 _👻_ 於 2020-9-14 03:05 PM 發表

https://china.hket.com/article/2751720/%25E3%2580%2590%25E6%2596%25B0%25E5%2586%25A0%25E8%2582%25BA%25E7%2582%258E%25E7%2596%25AB%25E8%258B%2597%25E3%2580%2591%25E5%2585%25A8%25E7%2590%2583%25E9%25A6% ...
大陸啲野

留返俾啲廢中廢老去打

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-14 03:54 PM 發表

大陸啲野

留返俾啲廢中廢老去打
呵呵 真係想問 你會打什麼疫苗?

唔好意思,我 EQ 好差, 得罪哂.....
滂沱大雨中, 像千針穿我心, 何妨人盡濕, 盼沖洗去烙印, 前行夜更深, 任街燈作狀地憐憫, 今天所失, 就是我畢生所要覓尋, 看, 四周都漆黑如死寂, 窗中透光, 一絲希望, 但願妳開窗發現時, 能明瞭我心,...
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-14 03:57 PM 發表

佢多數會打佢老味契爺嘅大大碌特種疫苗,一種係由口注射,稱為深喉口爆,一種係由肛門注射。

回覆 引用 TOP

得到WHO認可既疫苗只有6種,中國就佔3種

WC唔打中國疫苗,可能尼一世都唔駛打,或者打既美爺疫苗都系中國生產

回覆 引用 TOP

感染率低既地方不適合試驗疫苗,有幾難理解?

或者樓主到宜家都唔知疫苗係試驗中

宜家只係傻侵搞到美國一鑊泡先急要疫苗,中國從來都係打算一步一步黎

回覆 引用 TOP

引用:

https://china.hket.com/article/2751720/%25E3%2580%2590%25E6%2596%25B0%25E5%2586%25A0%25E8%2582%25BA%25E7%2582%258E%25E7%2596%25AB%25E8%258B%2597%25E3%2580%2591%25E5%2585%25A8%25E7%2590%2583%25E9%25A6% ...
你有無睇內文?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-14 03:57 PM 發表

佢會聽侵侵講打滴露

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-9-14 08:46 PM 發表

佢會聽侵侵講打滴露
呢啲死狗 只係會乜嘢都唔 當全世界都冇事嘅時候 咁佢咪冇事囉 唔知道自己 係死狗 呢隻只不過係死狗 用嚟解悶

唔好意思,我 EQ 好差, 得罪哂.....
滂沱大雨中, 像千針穿我心, 何妨人盡濕, 盼沖洗去烙印, 前行夜更深, 任街燈作狀地憐憫, 今天所失, 就是我畢生所要覓尋, 看, 四周都漆黑如死寂, 窗中透光, 一絲希望, 但願妳開窗發現時, 能明瞭我心,...

回覆 引用 TOP

連檢測你都驚,你會打中國疫苗咩?!!
其次,啲YC成日話要攬炒,咁就成存你哋仝美肺攬炒囉

回覆 引用 TOP

引用:

果位C HING 會打川普疫苗

常常自會論人短
何不回頭把自量

回覆 引用 TOP

引用:

黃人繼飲東江水,食中國菜,會晤會再打中國疫苗?

某日有幾首外太空船到了地球, 分別寫了報句:
1號 太空船降落在沙漠地區, 就報告地球全是沙漠....冇山冇水冇人......
2號 太空船降落在海洋地區, 就報告地球全是水....冇山冇沙冇人冇空氣......

做人如此片面, 只睇自己想睇的野......眼光只會更短小

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]