• 瀏覽: 10,392
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-9-14 10:40 AM 發表
先回顧一下有那些國家有航天事故:美國、日本、印度、以色列。其中美國發生航天事故最慘烈國家。
當然在漢奸眼中:
美國、日本、印度、以色列失敗:失敗乃成功之母,有志者事竟成。
中國事故:當然、肯定、必須是劣質民族性啦!

2003年哥倫比亞號穿梭機回程時出意外,2000多度的高溫就一下次竄入機艙,在高溫下,機艙內的7名太空人全部融化。此乃這場事故也是整個航天事故中 ...

我已經心想 唔好畀我返到深圳
佢後果同某王生一樣

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-14 02:04 PM 發表

身為中國人我們當然應該注意國家大事。
而不是滔滔不絕說美國的事情,除非你想入籍美國。
一日當中國人,你就一日首先搞好中國的事情。
明不明白?
你就算指出全世界100個國家是怎麼樣不濟,也幫不了中國改進的。 ...
你會唔會覺得好攰 自己唔夠膽認係中國人 又喺度九唔搭八 唔該有啲羞恥心

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-9-14 02:31 PM 發表

要做到咁, 只能先解封, 回完帖再拉黑
在香討多年, 可以做到咁下作, 唔要面既, 真係只有佢一個.......輪子, 毒果, 獵腸..等打手都唔會咁做
師兄 仲有個姓王的

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2020-9-14 02:32 PM 發表

拉黑咗好多人,但又見無人幫襯,沉咗落大西洋,炸炸帝又鼠入嚟拉客囉
拉佢條命 三句唔埋兩句就拉黑

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-9-14 02:31 PM 發表

要做到咁, 只能先解封, 回完帖再拉黑
在香討多年, 可以做到咁下作, 唔要面既, 真係只有佢一個.......輪子, 毒果, 獵腸..等打手都唔會咁做
當年我都好似國王咁 開一個 差唔多嘅帖

再次謝國王

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-14 02:38 PM 發表
Newpopcorn
政治討論是嚴肅的。
政治討論的起點是愛國。
本帖子牽涉的是深層次的國家大事。
因此,你的第一個利益申報:
你是否愛國者。
邊條柒頭講話政治係嚴肅㗎

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2020-9-14 04:36 PM 發表

死啦
他無封鎖我
系米代表他認為我是他的同路人
你好人 啲威脅性唔大 我只係講咗三句說話 就畀佢封咗

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-9-15 07:42 PM 發表
其實猴龜鳩都幾有趣,拉黑人就主場無人插佢,屁股痕就過嚟求插。
無風無浪咪畀人睇倒佢赤條條囉

起碼出嚟被屌都有啲風浪

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-16 10:04 AM 發表
---
不要竊竊私語,說人是非。那種格調令共產黨蒙羞。
囘歸本帖子,一樓舉出其他國家的事情,是不可以幫助祖國的。
那是魯迅臭蟲輪的活生生例子-- 外國也做得不好,所以中國不須要改善了。
-----
注意:
中國人本來IQ不低的,可能包括你。
=======你是否愛國者。
身為中國人我們當然應該注意國家大事。
而不是滔滔不絕說美國的事情,除非你想入籍美國。
。。。。。。。。

...
第一 你知唔知什麼叫白條 唔知嘅 咁你畀其他朋友笑完 我幫你做腦補

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-16 12:35 PM 發表

原來你想 捋虎鬚!
那麼你同不同意中國人本來IQ不低的,可能包括你。
一切政治討論【包括本帖子】須要從愛國觀說起
====你是否愛國者。 ...
水裏赤條條 你夠鐘食藥喇

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-16 10:30 PM 發表
chimingchan2014
不要竊竊私語,說人是非。那種格調令共產黨蒙羞。
囘歸本帖子,一樓舉出其他國家的事情,是不可以幫助祖國的。
那是魯迅臭蟲輪的活生生例子-- 外國也做得不好,所以中國不須要改善了。
======
請說說:發射衛星失敗是否因為民族性不夠好。 ...
水裏赤條條 好心你有啲新意啦 同一番說話喺貼度出幾次 唔似你咁冇創造力喎 係咪唔記得食藥呀?

都拉黑了 又唔鍾意用分身費事麻煩 正常人做法

唯有任佢自己打飛機 然後由佢沖出大海去海底囉

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2020-9-17 11:19 AM 發表

以前64大佐,G嬸,風中老叔等都無佢咁乞人憎,起碼佢哋敢作敢認,最多柒咗就潛水,唔似得佢衰咗仲左磨右磨唔認數
冇所謂 當年同個姓黃嘅玩64 都玩咗幾年 而家喺香港悶悶地 咪解吓悶囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]