• 瀏覽: 10,356
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
+9
最起碼中國航天無死過一個人,老美就爆到以後幾乎唔敢送人上去

但係一個失去太空站嘅國家,竟然要求加入中共嘅天宮太空站喎,但係中共點會理你

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-9-14 02:22 PM 發表

一邊封鎖了我,卻又跑進我的帖來撒尿,是一種變態的行為嗎?
拉黑咗好多人,但又見無人幫襯,沉咗落大西洋,炸炸帝又鼠入嚟拉客囉

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-9-14 02:40 PM 發表

@浪裏白條
你關心美國多啲喎!
你滔滔不絕咁講中國壞話。
連美國芯片都可生安白造。
無計啦~維基都無寫…人哋係靠抄維基維生,睇開啲啦~

引用:
原帖由 40342 於 2020-9-15 01:04 AM 發表

香港現時那有「李永健大律師」,執業名冊上那一個位置?
樓主題都無題過,條友又閱讀障礙,我睇晒成個帖都唔見律師兩個字,係佢無喇喇題起~仲有咩叫(樓)(上)(一)(樓)

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-9-15 04:37 PM 發表
寄生蟲
用唔到拉稀特技 
你叫佢點答你,一維基無記錄,二台灣根本無航天科技,成個亞洲區唔計俄羅斯,得中國,日本同印度可以發射火箭

汪精衛都係話做緊利國利民嘅事,但某人可唔可以否定佢係大漢奸~

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-9-15 06:58 PM 發表

我其實是很佩服他老人家,一邊把我拉黑一邊跑到我帖中不斷瞎纏。
皮厚,心黑,氣長,裝瞎,扮聾。
五大素求,缺一不可🎉🎉🎉
人哋今日連開兩個po都沉咗去大西洋同門堪羅雀,所以走嚟串門子拉拉客,擦吓存在感~

樓上某人玻璃心,牢記住樓主14人挺,自己出兩個帖零個回覆仲要沉到太平洋海底,唔抵得樓主有26個版友回覆,並唔係你口中14…雖然有個係挺你,係呀26個,可憐呀數人數都數錯,繼閱讀障礙後又一柒作,14玻璃心碎症~

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-9-15 11:39 PM 發表
@浪裏白條
港奸老到連數目都搞唔清?
佢自己分身推帖,就意為人人都似咁佢分身推帖,所以牢記14呢個數…呢啲咪叫以小人之心度君子之腹囉

某人又咩質地,不如有申報吓
首先證明你的質素:
1.學歷:
2. 對政治的認識:
3.政治立場:
4. 從來有沒有在任何場合被認定為航天專家
5. 你的品德是否如下:

引用:
原帖由 GPR 於 2020-9-17 11:11 AM 發表
都拉黑了 又唔鍾意用分身費事麻煩 正常人做法

唯有任佢自己打飛機 然後由佢沖出大海去海底囉
以前64大佐,G嬸,風中老叔等都無佢咁乞人憎,起碼佢哋敢作敢認,最多柒咗就潛水,唔似得佢衰咗仲左磨右磨唔認數

發現白生好似好驚我,未曾留言已拉黑,呢啲係咪叫至高境界~

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-18 09:55 AM 發表

中國航天吸收了不少美國前人的經驗。
中國航天係源出前蘇聯,唔知就唔好衝出嚟柒

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-18 10:45 AM 發表

經驗肯定係四處去吸收的,無容置疑。
美國晨早禁高科技出口到中國,甚至唔批准進入以前嘅太空站,吸條毛~你同白條原來同一程度

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]