• 瀏覽: 10,394
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-9-14 12:28 PM 發表
我一直以為反中既人既腦對中國既認知停留系1962-89年之間
原來既地對科學既認知都系停留在60年代😑
胸襟有多寬,見識便有多高

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-9-14 12:21 PM 發表 簡單一句回答,就知道你是多麼無知無常識
身為中國人我們當然應該注意國家大事。
而不是滔滔不絕說美國的事情,除非你想入籍美國。
一日當中國人,你就一日首先搞好中國的事情。
明不明白?
你就算指出全世界100個國家是怎麼樣不濟,也幫不了中國改進的。

一邊封鎖了我,卻又跑進我的帖來撒尿,是一種變態的行為嗎?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-14 11:18 AM 發表

中國封鎖消息啫

死咗唔報
大紀元蘋果會報架, 唔通你質疑佢地嘅真確性? 咁自相矛盾嘅你?

但係一個失去太空站嘅國家,竟然要求加入中共嘅天宮太空站喎,但係中共點會理你

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-14 02:04 PM 發表

明不明白?
你就算指出全世界100個國家是怎麼樣不濟,也幫不了中國改進的。 ...
你就算指出中國100個不濟, 連美國一場小小山火都無法幫忙撲熄, 因此漢奸戇九九捏造多千百萬個中國不濟去救飼主國, 原來如此.

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-9-14 02:22 PM 發表
要做到咁, 只能先解封, 回完帖再拉黑
在香討多年, 可以做到咁下作, 唔要面既, 真係只有佢一個.......輪子, 毒果, 獵腸..等打手都唔會咁做

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-9-14 02:22 PM 發表

拉黑咗好多人,但又見無人幫襯,沉咗落大西洋,炸炸帝又鼠入嚟拉客囉

咁啱嘅,早知你出帖我唔使啦!

Newpopcorn
政治討論是嚴肅的。
政治討論的起點是愛國。
本帖子牽涉的是深層次的國家大事。
因此,你的第一個利益申報:
你是否愛國者。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-14 02:04 PM 發表

明不明白?
你就算指出全世界100個國家是怎麼樣不濟,也幫不了中國改進的。 ...
@浪裏白條
你關心美國多啲喎!
你滔滔不絕咁講中國壞話。
連美國芯片都可生安白造。

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-9-14 02:40 PM 發表

@浪裏白條
你關心美國多啲喎!
你滔滔不絕咁講中國壞話。
連美國芯片都可生安白造。
無計啦~維基都無寫…人哋係靠抄維基維生,睇開啲啦~

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-9-14 10:40 AM 發表
先回顧一下有那些國家有航天事故:美國、日本、印度、以色列。其中美國發生航天事故最慘烈國家。
當然在漢奸眼中:
美國、日本、印度、以色列失敗:失敗乃成功之母,有志者事竟成。
中國事故:當然、肯定、必須是劣質民族性啦!

2003年哥倫比亞號穿梭機回程時出意外,2000多度的高溫就一下次竄入機艙,在高溫下,機艙內的7名太空人全部融化。此乃這場事故也是整個航天事故中 ...

我已經心想 唔好畀我返到深圳
佢後果同某王生一樣

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2020-9-14 02:38 PM 發表
Newpopcorn
政治討論是嚴肅的。
政治討論的起點是愛國。
本帖子牽涉的是深層次的國家大事。
因此,你的第一個利益申報:
你是否愛國者。
@浪裏白條
邊個領導邀請你幫中國改善民族性?
愛國愛到連美國會買高科技晶片俾中國都生安白造?
你愛美國?

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2020-9-14 02:31 PM 發表

要做到咁, 只能先解封, 回完帖再拉黑
在香討多年, 可以做到咁下作, 唔要面既, 真係只有佢一個.......輪子, 毒果, 獵腸..等打手都唔會咁做
要如此煩複操作才能完成在小弟帖內留言,對我防範得如此緊密滴水不漏,真係睇得起在下,還真有點受寵若驚

@持劍衛道 放心啦,我不吃野味的,🙈🙉🙊不用害怕

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]