• 瀏覽: 3,509
  • 回覆: 43
+2
引用:
原帖由 kwokk2014 於 2020-9-14 10:58 AM 發表
在家裡攞了兩桶水出去釣魚?
幼稚ON9無極限,
豬西滴綠帽塗沒有想法了嗎?
同印度打獵嘅一個套路。

最好笑那個所謂老豆,話親眼睇住佢個仔攞了魚杆,挽埋桶水去南丫島釣魚喎?

咁好手力?水都唔在海邊攞,要帶水喉水出去裝魚呀

去南丫島是西南偏南,但又會在佢距離幾百里外的香港東面被捕嘅?

引用:
原帖由 denniscwip 於 2020-9-14 10:10 AM 發表
泛民一向係雙重標準啦,不過班黃絲同曱甴一係就選擇性失明,一係就選擇性失憶。

不過涂謹申作為律師咁無腦 唔怪得佢老婆寧願跟的士佬都唔跟佢。 ...
的士老話:阿逃生,我都只係借你老婆個西過一過境咋

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-14 11:26 AM 發表
最好笑那個所謂老豆,話親眼睇住佢個仔攞了魚杆,挽埋桶水去南丫島釣魚喎?

咁好手力?水都唔在海邊攞,要帶水喉水出去裝魚呀

去南丫島是西南偏南,但又會在佢距離幾百里外的香港東面被捕嘅? ...
人地出海去釣淡水魚,攞埋桶淡水養魚係好合理

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-9-14 11:34 AM 發表

坐船出海釣淡水魚。。。。

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-9-14 11:30 AM 發表

的士老話:阿逃生,我都只係借你老婆個西過一過境咋
哈,你真係

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-9-14 11:34 AM 發表

所以,黑暴應該不少係由演藝學院訓練出來,所以班曱甴學生先作到那些大話,及揾咁多假9演員出來扮哩個,嗰個!

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2020-9-14 10:58 AM 發表
在家裡攞了兩桶水出去釣魚?
幼稚ON9無極限,
豬西滴綠帽塗沒有想法了嗎?
兩個水桶係偷渡浪大暈船浪嘔果時用嘅

引用:

又一個歪理被師兄拆穿。

大家手下留情啦,拆穿哂,佢哋唔會再提供笑料娛樂大眾㗎。

成班廢柴

引用:
原帖由 funsun13 於 2020-9-14 11:02 AM 發表
撤回左引渡條例啦 你想點啫
係佢自己攞嚟!若唔係佢地自己要不負責任,逃避法律公平審訊而著草,點會攪到咁!

成班臨時演員

呢班人係家屬?人地冇蒙面驗哂DNA都可以話唔係、呢班人有乜叉證明係家屬?最好笑就係解釋出海釣魚、果班人已經認左係著草、供狗埋接頭人囉!!!叫雞黨自從釘子健未得到教訓、重係度攪大龍鳳妖言惑眾、就睇下國安法受審垃圾議員、會唔會第一批就係你班暴棍!!!

求仁得仁, 12瞞逃家屬應尊重佢地自動送中的意願.

唔搞野,冇事冇幹,可能係上面坐一年半載就落返來。而家搞場大龍鳳,搵埋肥佬蓬出聲。國家咪正式回應你地既訴求,求仁得仁,傻甴準備係上面坐返三幾年啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]