• 瀏覽: 15,741
  • 回覆: 234
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 Batman008 於 2020-9-14 09:58 發表

講真我深藍都猶豫過去唔去,怕驗到陽,怕去到反而惹到....後來都去咗,去咗先覺得之前擔心多9餘。至於俾yc嚇,算把啦!
所以好佩服首日就登記的人 ...
我首日登記的,你怕的只是你幻想,為何每日出街坐車食飯你唔驚。
黃絲永遠只是製造恐懼,根本黃絲講什麼都好反其言而行就必是好事。0282就是好例子

一個六百萬人投不信任既政府,幾咁失敗!

引用:
原帖由 redredkitty 於 2020-9-14 10:43 AM 發表
說這話的人就係宣揚失敗的失敗者,你有你做永遠失敗的香港喪屍吧!

引用:
原帖由 fksimonhk 於 2020-9-14 09:50 AM 發表

有一類逢中必反既人,算把啦!
佢地明明係黃皮膚 日日講粵語的中國人,老豆老母係中國人,但逢中必反,崇英美澳,但又瀨屎唔移民,留港飲東江水用國貨。奇X怪

引用:
原帖由 kqj 於 2020-9-14 10:27 AM 發表
算失敗喇 3份1港人都無,都話強制全港人做測試吖嘛
強制嘅話,yellow object第一時間會出嚟嗌“打壓自由!極權政府打壓人權!”,到時咪重多啲友出嚟打砸燒!

感恩政府提供比香港市民自願盡做方式齊心抗疫,只有曱畜同日日訓醒歹毒望港西班陰濕繁廣撚先會搵數字做文章,政府市民同心搵方法一條心努力抗疫,好人好事,中討必 blue !

香港人睇清呢個係乜野羊頭狗肉討論區後,淡然嗲笑後繼續加油,冇人提唔代表測試計劃冇得著,當中抽出嘅隱藏個案咪當冇人知。

block it now

班黃L自己唔去驗,又兇其他人唔好驗,加埋班友鍾意聚眾播毒,香港唔駛旨意回復正常

引用:
原帖由 一風堂 於 2020-9-14 10:46 AM 發表

佢地明明係黃皮膚 日日講粵語的中國人,老豆老母係中國人,但逢中必反,崇英美澳,但又瀨屎唔移民,留港飲東江水用國貨。奇X怪
三個字形容佢哋:香蕉人

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-14 09:36 AM 發表

大陸啲試劑,算把啦

而且由啲大陸淘寶醫護做,又係算把啦

負責統籌嗰間中資驗車公司本身都無化驗牌

成件事明顯利益輸送俾中國
智障人畜

應該規定唔準曱甴去檢測,因為咁樣做系浪費,所以要慳資源!

香港每天由世界各地進入香港的人咁多,根本好難控制,祗有自己預防自律

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-9-14 10:47 AM 發表

強制嘅話,yellow object第一時間會出嚟嗌“打壓自由!極權政府打壓人權!”,到時咪重多啲友出嚟打砸燒!
宣布戰爭狀態,即時射殺

引用:
原帖由 redredkitty 於 2020-9-14 10:43 AM 發表
幾時有攪過信任政府嘅投票?點解咁大嘅新聞報紙唔會報導?
亦話你係九噏當秘笈?

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-9-14 09:33 AM 發表

https://d2e7nuz2r6mjca.cloudfront.net/2020/9/1600014924_tx-1280w.jpg

延長至14日的「普及社區檢測計劃」,踏入最後一日,至昨晚的13天,累計超過171.9萬人接受檢測,暫找出共26宗「隱形」個案。公務員事務局長聶德權料表示反應「好好」,而政府高官昨繼續呼籲市民把握機會檢測,並指檢測數據具參考價值,有效阻截社區爆發。不 ...
黑護反對全民檢測!
現在才話有隱形患者?

問下何栢良啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]