• 瀏覽: 15,729
  • 回覆: 234
  • 追帖: 1
+4
一定係曱甴堆度

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-14 09:36 AM 發表

大陸啲試劑,算把啦

而且由啲大陸淘寶醫護做,又係算把啦

負責統籌嗰間中資驗車公司本身都無化驗牌

成件事明顯利益輸送俾中國
日日屌淘寶, 同時又成日淘寶既死全家

引用:
原帖由 Batman008 於 2020-9-14 09:58 AM 發表

講真我深藍都猶豫過去唔去,怕驗到陽,怕去到反而惹到....後來都去咗,去咗先覺得之前擔心多9餘。至於俾yc嚇,算把啦!
所以好佩服首日就登記的人 ...
更多人怕影響工作,影響同事,唔敢去。

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-9-14 09:33 發表

延長至14日的「普及社區檢測計劃」,踏入最後一日,至昨晚的13天,累計超過171.9萬人接受檢測,暫找出共26宗「隱形」個案。公務員事務局長聶德權料表示反應「好好」,而政府高官昨繼續呼籲市民把握機會檢測,並指檢測數據具參考價值,有效阻截社區爆發。不 ...
唔肯出黎做檢測的人就是怕被驗出是隱形患者!除黃,所以不強制性祗會等再爆發!

引用:
原帖由 Batman008 於 2020-9-14 09:58 AM 發表

講真我深藍都猶豫過去唔去,怕驗到陽,怕去到反而惹到....後來都去咗,去咗先覺得之前擔心多9餘。至於俾yc嚇,算把啦!
所以好佩服首日就登記的人 ...
Yes, I am,我是首日登記首日去測,非常好
所以香港需要更多正常人,正常思想,正常行為,香港才有恢復的可能,別想太多了,別跟喪屍跑、喪屍跳和喪屍叫,佢壞腦佢的事 ...

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-9-14 09:33 AM 發表

延長至14日的「普及社區檢測計劃」,踏入最後一日,至昨晚的13天,累計超過171.9萬人接受檢測,暫找出共26宗「隱形」個案。公務員事務局長聶德權料表示反應「好好」,而政府高官昨繼續呼籲市民把握機會檢測,並指檢測數據具參考價值,有效阻截社區爆發。不 ...
標題錯
由於泛民+黃人拒絕參與,所以唔係「全民」。
呢班人好似想留返d病毒係社區咁,就好似口叫民主,但行為上就破壞緊民主進程咁。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-14 09:36 AM 發表

大陸啲試劑,算把啦

你算吧喇~!人哋英國都推強制每週檢測?噉咪仲利益輸送?你唔講呢啲~???大陸免費幫香港,無多謝感恩不單止仲恩將仇報~!

算失敗喇 3份1港人都無,都話強制全港人做測試吖嘛

引用:
原帖由 Alpha$$ 於 2020-9-14 10:15 AM 發表

更多人怕影響工作,影響同事,唔敢去。
請問點「怕影響工作,影響同事,唔敢去」?
如果係隱形患者,唔去檢繼續返工播毒至會影響到工作和同事喎!

引用:

大陸啲試劑,算把啦

今次檢測係中央比錢架!
香港只係出場地
點輸送利益比中國呀?

引用:

大陸啲試劑,算把啦

你試下去淘寶一個可以係內地行醫的証書睇下

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-9-14 09:33 AM 發表

https://d2e7nuz2r6mjca.cloudfront.net/2020/9/1600014924_tx-1280w.jpg

猿教授講果140萬呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]