• 瀏覽: 19,802
  • 回覆: 362
+9
引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-9-13 09:53 PM 發表
12瞞逃就嘈到拆天
呢5個人就無人出聲

呵呵
都安然扺埗咯, 重有乜好嘈?
冇報平安係因為晚晚酒池肉林, 旦旦而伐, whatsapp 都冇力

引用:
原帖由 markodick 於 2020-9-14 12:05 AM 發表

5人在台有台妹陪,十分幸福!多謝關心!
有心幫忙者, 寄多啲歡喜哥海狗丸啦!

喂~中聯辦惠寜叔主動約你犯民同家屬入去傾12門!!!記住系門口出示身份證登記呀!!

睇你犯民班仆街點9縮!!

d手足和政棍死晒去邊呀???家屬又去晒邊???唔通比滅口???應該要切查

台灣養班黑暴真如養堆曱甴, 大吃唔做兼無錢貢獻...只有女暴徒可以賣身性服務.

7月到現在,有冇電視新聞報過?

咩不回應啫,大方啲啦,有就有啦。

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-9-13 10:05 PM 發表
犯民你班仆街去L左邊???阿家屬你地又去L左邊????
無晒D矇面家屬

蔡英文已經用完香港成功連任,好心班黑暴唔好煩住人啦,人地都唔撚想理你地

好彩有人踢爆,唔係就係台灣被消失。
引用:
原帖由 無極獅子座 於 2020-9-13 09:51 PM 發表
有台灣媒體早前引述消息指,今年7月有5名香港示威者偷渡到台灣,中途因耗盡燃料而漂流到東沙群島,被台海巡署截獲,關押於高雄

?20200913191426

估計,呢5個逃犯下場比12瞞逃更慘,手足唔去幫手,呆彎 ...

引用:
原帖由 無極獅子座 於 2020-9-13 09:51 PM 發表
有台灣媒體早前引述消息指,今年7月有5名香港示威者偷渡到台灣,中途因耗盡燃料而漂流到東沙群島,被台海巡署截獲,關押於高雄

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200913/photo/bkn-20200913190022658-0913_00952_001_01b.jpg?20200913191426

估計,呢5個逃犯下場比12瞞逃更慘,手足唔去幫手,呆彎 ...
係呢 !點解你五個又冇人講嘅 ? 係咪等佢自生自滅啊。

開始玩眾囚,曱甴入一隻,捉一隻

傻仔先會信台灣會熱烈的歡迎你,送金送女畀你。

原來5隻曱甴被扣押今次比人玩死了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]