• 瀏覽: 17,593
  • 回覆: 362
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 其他人了 於 2020-9-13 11:18 PM 發表

可能唔止5個, 唔知有幾個死了。。
有可能

回覆 引用 TOP

台獨友只系利用香港班傻仔攪死香港刺激中國。
他們點會大量收容香港班黑暴呢。
香港班黑暴去到台灣系白食,不會肯做野,
如果台灣來者不拒,正路又收,偷渡又收。。
黑暴到時一船一船去台灣,台灣收咁多白食友,到時輪到台灣本土埋怨收容一班蝕米大蟲,
治安方面,香港黑暴在香港橫行慣,他們去到台灣初期或者無野,耐佐就結黨建立自己團子,到時當佐台灣是香港作出客家佔地主行為。

引用:
原帖由 maygii 於 2020-9-13 11:34 PM 發表

不愧為政治人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級妙趣遊星 於 2020-9-13 11:39 PM 發表

十二瞞逃去大陸好過去台灣,起碼有免費食住,唔使今日唔知明日事
佢哋唔知台灣政府嘅真相,咁就中招

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 markodick 於 2020-9-14 12:05 AM 發表

5人在台有台妹陪,十分幸福!多謝關心!
日日都happy到震

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tigerlily 於 2020-9-14 12:12 AM 發表

連幫過你的人都話你"沒頭沒臉無名無姓"
應該聽懂了吧
難道要台灣為一班"沒頭沒臉無名無姓"的人開戰?
香港人咩都走精面, 連搞所謂革命都走精面
呃得人一時, 唔呃得一世 ...
本來互相利用,依加變咗出賣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-9-14 12:15 AM 發表

陳其邁參加高雄市長補選時登廣告,要「撐香港」:

當選之後以「不回應」來「撐香港」。
沉默是金,哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hk_fletcher 於 2020-9-14 12:59 AM 發表

呢5位叫成功去左民主天堂台灣
求仁得仁

回覆 引用 TOP

好慘,做曱甴無處可逃。
引用:
原帖由 lcslch 於 2020-9-13 10:44 PM 發表

台灣落哂閘啦,去到個邊玩扣押,邊會俾你上岸,
台灣人開始覺得佢地麻煩,怕搞亂生活啦  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CS601P 於 2020-9-14 01:33 AM 發表

台獨友只系利用香港班傻仔攪死香港刺激中國。
他們點會大量收容香港班黑暴呢。
香港班黑暴去到台灣系白食,不會肯做野,
如果台灣來者不拒,正路又收,偷渡又收。。
黑暴到時一船一船去台灣,台灣收咁多白食友,到時輪到台灣本土埋怨收容一班蝕米大蟲,
治安方面,香港黑暴在香港橫行慣,他們去到台灣初期或者無野,耐佐就結黨建立自己團子,到時當佐台灣是香港作出客家佔地主行為。 ...
分析精確

回覆 引用 TOP

果12個比中國扣起左,仲有利用價值,可以用黎挑起反中的話題。至於果5個,去左台灣,已經無利用價值啦,連死人都不如

回覆 引用 TOP

呢5隻無名小卒肯定又窮又癈兼無利用價值,台灣不歡迎佢哋啦,不過仲有機會嘅,叫多啲台灣人嘈下民進黨,可能真係俾佢哋留台末定,反正5個又唔係多,但要自力更生得唔得架?台灣又無人出錢請佢哋掉汽油彈(唯一技能)

呢五隻曱甴已冇利用價值,香港D漢奸一定咋唔知

回覆 引用 TOP

菜省長下令落閘放狗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2020-9-13 10:09 PM 發表

拎完政治利益仲會理咩,仲唔嫌你班垃圾舵手能腳fing 走咩,蔡英文選前又話點幫點幫,選能完做過啲咩,呢啲就係民主國家嘅虛偽
到11月老美腫桶選完,黑暴正式落幕,到時班曱甴想唔眾籌都唔得了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]