• 瀏覽: 17,527
  • 回覆: 362
  • 追帖: 1
連幫過你的人都話你"沒頭沒臉無名無姓"
應該聽懂了吧
難道要台灣為一班"沒頭沒臉無名無姓"的人開戰?
香港人咩都走精面, 連搞所謂革命都走精面
呃得人一時, 唔呃得一世

熱賣及精選
陳其邁參加高雄市長補選時登廣告,要「撐香港」:

當選之後以「不回應」來「撐香港」。

"偷渡"....很好,很準確的用字。
唔係叫做"流亡"。
完了!

回覆 引用 TOP

台灣專收留偷渡客

回覆 引用 TOP

呢5位叫成功去左民主天堂台灣

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-9-13 09:53 PM 發表

12瞞逃就嘈到拆天
呢5個人就無人出聲

呵呵
台灣咁撐黑衣人,肯定呢5個人依家食好住好玩好,樂不思蜀,佢哋家屬點會出聲

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2020-9-13 10:09 PM 發表

拎完政治利益仲會理咩,仲唔嫌你班垃圾舵手能腳fing 走咩,蔡英文選前又話點幫點幫,選能完做過啲咩,呢啲就係民主國家嘅虛偽
Condom之完美演繹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無盡思念 於 2020-9-13 10:11 PM 發表

五隻曱甴老豆老母唔敢開記招,怕俾勇武私了。
勇武話批評神聖台灣係大罪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-13 10:14 PM 發表

點解無家屬出嚟搵人嘅,可能佢哋已經在台灣安居樂業嚕,又或者呢5個人根本在港無親無故,所以無人在乎他們的生死啦
肯定食好住好玩好,日日開心快樂

回覆 引用 TOP

抵9死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-9-13 10:16 PM 發表

為免香港啲垃圾湧去台灣, 陳其邁當然要落閘啦.
Condom用完就梗係即棄啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-9-13 10:16 PM 發表

已被軟禁
生死未明
可能生活愉快呢,黑衣人話台灣係民主自由嘅天堂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-9-13 10:41 PM 發表

晨早講過,臺灣民進黨政府從來都只係利用香港示威來幫佢地爭取選票。對佢哋嚟講,黑暴留喺香港先有利用價值,去到臺灣的黑暴只係一堆負累。唔通真係會當佢哋係貴賓咩? ...
一語道破天機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lcslch 於 2020-9-13 10:44 PM 發表

台灣落哂閘啦,去到個邊玩扣押,邊會俾你上岸,
台灣人開始覺得佢地麻煩,怕搞亂生活啦  
呢個就梗架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hwwong 於 2020-9-13 10:54 PM 發表

台灣騙子島首領獨裁英都成功連任了, 亦肯定港區國安法一定會嚴厲執行, 這些香港冇腦人渣暴徒曱甴已經失去了利用價值, 當然係時候被丟棄同犧牲吧... 5隻人渣暴徒曱甴乖乖留在台灣騙子島自生自滅等死吧... 你們早就變成了垃圾, 已經被放棄及犧牲啊... ...
現實就係咁殘酷

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]