• 瀏覽: 17,528
  • 回覆: 362
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 無極獅子座 於 2020-9-13 09:51 PM 發表

有台灣媒體早前引述消息指,今年7月有5名香港示威者偷渡到台灣,中途因耗盡燃料而漂流到東沙群島,被台海巡署截獲,關押於高雄

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200913/photo/bkn-20200913190022658-0913_00952_001_01b.jpg?20200913191426

估計,呢5個逃犯下場比12瞞逃更慘,手足唔去幫手,呆彎 ...
晨早講過,臺灣民進黨政府從來都只係利用香港示威來幫佢地爭取選票。對佢哋嚟講,黑暴留喺香港先有利用價值,去到臺灣的黑暴只係一堆負累。唔通真係會當佢哋係貴賓咩?

熱賣及精選
台灣落哂閘啦,去到個邊玩扣押,邊會俾你上岸,
台灣人開始覺得佢地麻煩,怕搞亂生活啦  

Condom

回覆 引用 TOP

台灣騙子島首領獨裁英都成功連任了, 亦肯定港區國安法一定會嚴厲執行, 這些香港冇腦人渣暴徒曱甴已經失去了利用價值, 當然係時候被丟棄同犧牲吧... 5隻人渣暴徒曱甴乖乖留在台灣騙子島自生自滅等死吧... 你們早就變成了垃圾, 已經被放棄及犧牲啊...

日日 150過黎,
要台灣包養,不如報公安好過

回覆 引用 TOP

手足想移民鬼島食鬼妹,唔敢反抗鬼島

杜鵑鳥
它將自己的蛋產在別的鳥的巢,推卸養育責任
更可怕的是寄生杜鵑鳥有種與生俱來的本能
一出生就會把其它的鳥蛋和幼雛推出鳥巢
自己獨享資源,扼殺原生幼雛的生存權利
自私的典範

回覆 引用 TOP

可能唔止5個, 唔知有幾個死了。。

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-9-13 10:16 PM 發表

為免香港啲垃圾湧去台灣, 陳其邁當然要落閘啦.

十二瞞逃去大陸好過去台灣,起碼有免費食住,唔使今日唔知明日事

無面見人-->醜
暴力擾民-->惡

和理非只係口號, 醜惡先至係本相
引用:
原帖由 無極獅子座 於 2020-9-13 21:51 發表

有台灣媒體早前引述消息指,今年7月有5名香港示威者偷渡到台灣,中途因耗盡燃料而漂流到東沙群島,被台海巡署截獲,關押於高雄

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200913/photo/bkn-20200913190022658-0913_00952_001_01b.jpg?20200913191426

估計,呢5個逃犯下場比12瞞逃更慘,手足唔去幫手,呆彎 ...
可能連屍都無咗,唔係點死無對證。

回覆 引用 TOP

姐係黠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-9-13 09:53 PM 發表

12瞞逃就嘈到拆天
呢5個人就無人出聲

呵呵
12瞞徒比台灣篤灰

回覆 引用 TOP

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為政棍利用嘅工具。

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-9-13 21:53 發表

12瞞逃就嘈到拆天
呢5個人就無人出聲

呵呵
5人在台有台妹陪,十分幸福!多謝關心!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]