• 瀏覽: 1,725
  • 回覆: 22
+6
個人衛生及防疫意識, 不可鬆懈, 要繼續提高驚覺。

個個發晒癲出晒嚟
唔好當真係咩事都無先得

香港人好有米, 黃屍曱甴除外.

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-13 09:38 PM 發表
本港武肺第三波疫情漸趨放緩,雖然消息指今日確診數字微升至19宗,但仍無礙市民外出消費用餐意欲。今日銅鑼灣多處出現人龍,多間黃店亦門庭若市。有市民覺得雖然疫情近日回穩,但不建議酒吧重開,認為仍有風險。有市民則表示希望將「限聚令」再放寬,以便月底能與親友中秋聚餐。

https://hk.appledaily.com/resizer/nn7RKfexHGQ5FXXISfwa6uHeyZg=/1920x ...
總之你班死曱甴唔再出嚟,就肯定無第四波

好在國安法同警察成功收黑暴皮...

班死曱甴上星期日走出來搞事,啲確診又多返,死甲由自己死就好,唔好累人累物

成班友攞住優惠券沖去海港城 得人驚

妄顧安全,等睇第四波

如果唔係有7/1黃絲黑暴暴動之後疫情大爆發.,香港零感染好多日啦!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 chriswong1010 於 2020-9-14 09:21 AM 發表

武你老母漢肺炎,美國大學已經證實左病毒係美國一早有
武漢肺炎係啲中國人食蝙蝠定唔知乜野搞出嚟

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-9-13 09:45 PM 發表
個個發晒癲出晒嚟
唔好當真係咩事都無先得
某程度香港人係唔抵幫

玩少陣會死

一鬆少少就仆晒出嚟

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2020-9-14 07:56 AM 發表

總之你班死曱甴唔再出嚟,就肯定無第四波
9月6日走出黎,
9月13日就去返雙位數..

5-14天僭伏期,2天檢測期,時間啱啱好..

不過今次警察將班曱甴一早打散.
兼全民檢測好多人確認互相陰性先敢除罩飯聚..
唔檢測連親朋都避免接觸..

大家SHOWSHOW短訊安心好多...

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-14 09:38 AM 發表

武漢肺炎係啲中國人食蝙蝠定唔知乜野搞出嚟
美國肺炎係美國人食屎搞到毒病變左種

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]