• 瀏覽: 944,834
  • 回覆: 7,434
  • 追帖: 272
引用:
原帖由 hangken 於 2020-10-18 10:46 PM 發表

科姐,muihin C兄,第一條link 係我買果款價錢平啲,第二條link功率大啲可以比較下:

0.0fu置這行話$0GVSc7WWZ2t$到👉ta0寶👈或掂擊煉接 https://m.tb.cn/h.4b6qgwu?sm=304225 至瀏lan嘂..【爵爾220V移動電源戶外擺攤蓄電池家庭用應急電瓶筆記本電腦大容量】

7.0fu致這行話$yP9jc7WWy2F$轉移至👉氵匋寳👈或點幾鏈 ...
...TKS

充一次, 時間長嗎?

~手把秧苗插野田,低頭便見水中天,心態平和方為道,退後原來是向前~
引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-10-18 08:51 PM 發表

Paula師姐係咩機拍架?顏色好濃
全部原色調無p過,華為p30pro,高原上的天空特別特別藍

引用:
原帖由 muihin 於 2020-10-18 23:22 發表

...TKS

充一次, 時間長嗎?
屋企充最快幾個鐘搞掂,用太陽能充就視乎天氣情況, 太陽越猛時間越短, 車充最慢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 paulaalan 於 2020-10-18 11:44 PM 發表

全部原色調無p過,華為p30pro,高原上的天空特別特別藍
呵呵,真巧,上星期在用的Mate 20x出現了充電異常提示,只能充60%,先買了一台P30pro應急,待換了電池才用回20x,還是喜歡用大屏幕的。

這次長沙之行的照片都是P30pro拍的,真心不錯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 太大星 於 2020-10-18 07:18 PM 發表

你唔好同愛貓狗的人講呢啲笑話呀
4隻豬,完勝全部人,皆因我係齋E------->人格低下

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-10-17 04:53 PM 發表

老尾有無4000米以上高海拔高寒嘅設備賣比咖喱軍先?
真心請教。
最後三哥收到既設備係寫住made in PRC

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-10-18 04:07 PM 發表

解放軍(蜂群)。。。
https://youtu.be/Ma3ya_lqCLM
其實佬美都有

狄仁杰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-10-17 06:12 PM 發表

最緊要喺鄉港人要申請綜援都要返深圳,杜絕黃屎呃政府福利
絕,但work ~!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神..六 於 2020-10-19 02:09 AM 發表

4隻豬,完勝全部人,皆因我係齋E------->人格低下
神六面對的.....支爆之望野......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 big3624 於 2020-10-18 12:21 PM 發表

我諗起走難要帶埋2隻貓
2隻小事,我多你20倍,我諗要走C

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]