• 瀏覽: 1,004,323
  • 回覆: 22
  • 追帖: 226
+1019
引用:
原帖由 frmrom 於 2020-10-10 01:33 PM 發表
亡羊補牢,為時未晚

聶德權稱公務員違反誓言很嚴重 象徵或有推翻政府意圖

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1553942-20201010.htm?spTabChangeable=0

公務員事務局局長聶德權在一個電台節目表示,當局將於下星期一向各部門發通告,要求今年7月1日起新入職的公務員簽署聲明,確認擁護《基本法》和效忠特區。他 ...
期待 傷講臀抬 班黃曱甴出嚟反,然後一嘢收佢地皮

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-10-12 08:07 PM 發表

但變相話俾敵人聽將會點部署,會不會是不太好
最恐怖嘅係,話埋比你聽我打你,點打你,幾大力打你,你都走唔到避唔開擋唔到,而你背後阿大佬話自己近來唔游得水二佬好似同我打眼色。

咁嘅情況下你會唔會瀨?

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-10-12 11:15 PM 發表
真係同一個師傅,同十二瞞徒班 PK 要求咁似架!
豬西 婊示p了個k....呆完一完,佢實走佬

用yc對c眼睇,杜sir應該係大藍絲
即係成個菲國係大藍國
咁yc唔好請賓賓啦
每間外傭中介都藍㗎

引用:
原帖由 小市民0009 於 2020-10-16 01:58 PM 發表
勾尾疫情繼續強力反彈

10月15
老尾又超過 6 萬
發爛西超過 3 萬
大蔭帝國接近 2 萬
西班牙有 萬3
捷克接近 1 萬
意國/德國/荷蘭/比利時/波蘭 有7~8千+

大部分都係近期新高或處於高位 !

恭喜勾尾佢哋繼續攬炒 ...
班歐美國家嘅疫情有低潮過?

要中央比地香港?我贊成比釣魚台,乘機填海仲可以擴展中國領土,並且仲可以派班黃屍去充軍
而且到時仲可以睇日本敢唔敢出手搞事
游雞後庭中出羊子之流仲可以即時變假日本鬼(日本成日叫果度仲xx豬島嘛)
當然,島上可以行基本法,不過要再加上解放軍軍法

大台剛剛六點半新聞最後一則新聞講解放軍高原操練,兩個重點:1. 高射炮可打距離遠+快打快撤; 2. 高原補給可以有半年新鮮蔬果

阿三,你班大媽喺山腳d飛餅到未呀,佢地餓左幾日啦

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-10-18 07:20 PM 發表

上到山,飛餅變雪餅啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]