• 瀏覽: 1,004,025
  • 回覆: 254
  • 追帖: 226
+1019
引用:
原帖由 jone_kuok 於 2020-10-13 07:16 AM 發表

冒着又會被人質疑都係講(主要是親身和家人試用過效果顯著):

有痔瘡的話,去顧小培處買「七葉樹素」吃。非常有效。
原理?顧小培說是可以讓靜脈內瘀積的血滲出.....可以聽佢解釋。 ...
顧小培佢啲嘢唔錯,有根有據的,咁第二時有需要可以買來用,唔該晒。

引用:
原帖由 monitor 於 2020-10-13 08:31 AM 發表

呢個八婆到而家仲繼續唱衰自己國家,跟本就係白版河童!對不起,我唔信河童呢種人會改過。
河童起碼要去黑龍江,勞改二十年先。

引用:
原帖由 4300dtns 於 2020-10-13 08:18 AM 發表

我想像到似紅van往大埔既劇情,腥港變為空城,港人番晒大陸,留番D黃黑L繼續自己打爛自己屋企,2047都吾會重建吾會改變吾會有疫苗個個痴晒線,阿爺有時間CCTV下這個疫症特區就算。 ...
臭港等佢爛,等走狗日日狗咬狗骨。

到時比內地做一個反面教材,比小朋友知道,歐美國家幾虛偽;就好似啲租霸,臨走都要整爛間屋,大肆破壞。而且臭港狗認賊作父,自高身價,不務正業。

引用:
原帖由 MS.TAM 於 2020-10-13 09:31 AM 發表

千祈吾好用痔瘡槍
未試過,只係聽人講。有乜唔好處,會復發?定其他?

引用:
原帖由 4300dtns 於 2020-10-13 09:51 AM 發表

甜死佢,糖尿上眼呀!
睇到不舉🌾

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-10-13 11:02 AM 發表

最好是咸鏡北道
掘吓煤礦,做吓苦工,補償番所做嘅罪孽!

引用:
原帖由 dustin 於 2020-10-13 12:50 PM 發表

你真係咁諗?咁你太睇少教畜嘅禍害。呢家除非家境不錯,自少已搵好多補習老師幫佢補語文,否則大部份都係兩文三語都唔多得,大學自己讀果科知皮毛,其他就唔多識。

近5至8年請人,見佢DSE語文考得唔錯,甚至大學讀語文,請佢返嚟見佢寫啲嘢,真係連以前預科畢業都不如。最大問題係"不自知,自我感覺良好", 以為自己寫得好好。果種自以為是嘅"傲氣", 真係以為自己係天之驕子。

有好叻嘅,因為家境好 ...
當年係四大皆空,先去讀教育學院。

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-10-13 01:17 PM 發表

咁睇內地都喺咁喔,考唔到degree先去讀師範,馬雲就係咁
可惜的是香港教畜,拍馬都追唔上人哋。

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-10-13 06:38 PM 發表

只要有大學學位就可以申請當准用教員,再後補教育文憑,因此「香港師範大學」質素就
個個人質素唔同。

我曾經勸一個阿伯戒煙,佢話鄧小平食得咁勁,都九十幾歲啦。

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-10-13 10:45 PM 發表

師兄,在下都係(煙鏟),但在下唔食肉、唔飲酒、唔賭錢,但咸濕。。。😓
師兄
我就食肉,飲酒,咸濕,唔賭錢,唔食煙🤣🤣🤣

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-10-13 11:40 PM 發表

人家抽的是特供熊貓
咁我下次識得答🤣🤣🤣

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-10-14 12:05 PM 發表

遇唔上咩好無面
遇見唔搞更多無面,話曬都係台妹🤣

引用:
原帖由 神..六 於 2020-10-16 05:55 PM 發表

好,新舖試下整個十全宴出黎.....
仲有條

叼佢老虔魚弱糜🤣

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-10-17 11:45 PM 發表

師兄講得啱,2個骨架精奇似河童另一個似三不像嚇驚人
似星球大戰🤣

附件

6F42BED6-42ED-4B30-875C-658C9DDAE2F2.jpeg(19.67 KB)

EE83916A-239C-4BF7-BF66-B3A6C5004741.jpeg(181.21 KB)

引用:
原帖由 hanE 於 2020-10-18 12:37 AM 發表

係700萬中只有黃痴瘋咁靚仔,都唔明佢老豆點整到隻咁嘅衰樣嘅野,我唸佢再整都整唔番!靚到呢!潘安見到都暈!
要問佢老母🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]