• 瀏覽: 1,004,348
  • 回覆: 103
  • 追帖: 226
+1019
打柒阿三,收復呆灣。

大家集氣。💪💪💪

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-9-25 11:19 AM 發表

十九才子話嬰國班洋爹話佢思維唔似中國人,十九子講到眉飛色舞咁。
呢件19裁子真正洋奴狗

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-9-25 01:48 PM 發表

咁點解十九才子仲生活喺中國城市又用中文寫字既
賤人多做作

引用:
原帖由 小市民0009 於 2020-9-25 03:25 PM 發表

咁到時一條十卷裝廁紙要二百幾蚊係咪要儲埋兩日先可以去一次廁所呢?
用水洗

引用:
原帖由 科姐 於 2020-9-25 03:29 PM 發表

到時要學三哥啦, 如果水源充足的話
話時話用水洗係的確乾淨好多嘅。
有人話過用水洗唔會有痔瘡。

引用:
原帖由 科姐 於 2020-9-25 03:37 PM 發表

哈哈哈哈
有啲咁既事
其實唔止印度人係噉做,印尼嗰邊啲華僑都係噉樣用水洗patpat

引用:
原帖由 科姐 於 2020-9-25 03:43 PM 發表

關唔關宗教問題
唔關事

引用:
原帖由 紅白機美版 於 2020-9-25 03:43 PM 發表

可以淘野性情度買一個水力自動洗PP廁所板 不用插電  我都用左幾年,字倉 少發了 仲慳好多紙
.我又淘寶裝下先

官媒︰面臨「迫在眉睫」的威脅 不保證不開第一槍

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnne ... 0925_00952_001.html

解放軍東部戰區試射東風11A導彈 台軍馬祖反登陸演習

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnne ... 0925_00952_001.html

要來的總是會

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-9-25 05:17 PM 發表

太明顕了!想起荷蘭光刻機火警!
評論區都是一樣想法

華為東莞研發實驗室起火 消防稱吸音棉燃燒

內地傳媒報道,電信設備生產商華為位於廣東東莞松山湖的研發實驗室下午發生火警,現場滿布濃煙,大量濃煙由大廈內升至半空,蔓延至附近的大樓。東莞消防救援支隊表示,火警仍在撲救中,暫時無人傷亡。東莞消防救援支隊表示,事發在下午3時後,起火建築物屬鋼結構建築,火警主要燃燒大廈的吸音棉。

2020-09-25 17:23:33 (1)

華為東莞研發實驗室起火 宣傳部:與實驗室無關

內地傳媒報道,電信設備生產商華為位於廣東東莞松山湖的研發實驗室下午發生火警,現場滿布濃煙,大量濃煙由大廈內升至半空,蔓延至附近的大樓。東莞消防救援支隊表示,火警仍在撲救中,暫時無人傷亡。東莞消防救援支隊表示,事發在下午3時後,起火建築物屬鋼結構建築,火警主要燃燒大廈的吸音棉。東莞市委宣傳部說,起火建築與實驗室無關,正在裝修和建設中,沒有投入使用。

引用:
原帖由 風天小畜 於 2020-9-25 06:27 PM 發表

嘩!!講到明不保證不開第一槍

菜菜子今晚驚到震

我始終認為拉肥佬黎等香港國安法同攻台係一條線的打法

不排除好快央視播放12瞞逃供出如何係台灣受訓和金援

到時就有野睇 ...
呆灣現有的所謂領導層,相信震過貓王中,估計部署緊點走路或投誠

引用:
原帖由 4300dtns 於 2020-9-25 11:30 PM 發表

對呀,已前去過印尼既酒店,有個坐廁既物體,但係就有水向上噴的,我地大鄉里研究左好耐😂
系未以為洗水果用呢

引用:
原帖由 catcrystal 於 2020-9-25 11:36 PM 發表

啱先電視有介紹佢哋有用健康碼
其實健康碼幾好, 可以即時Check到自己有冇去過高危地方
果班黃屎政治上腦, 咁好既嘢都反對😒
係班黃屍仆街嗻,假如健康碼係歐美都用嘅 ,佢哋一定螺飯應。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]