• 瀏覽: 1,004,041
  • 回覆: 10
  • 追帖: 226
+1019
跟班學野

引用:
原帖由 DaDaMiMi 於 2020-9-16 01:14 PM 發表

好呀!可以掟爛蕃茄同臭雞蛋
可不可以夾帶掟其他野? 例如, sssss.....

引用:
原帖由 alipaopao 於 2020-9-19 10:37 AM 發表

剛才上過余無生個網址,仲未改喎!
微博+12339,缺一不可!

引用:
原帖由 desert 於 2020-9-26 05:15 PM 發表
今年祖國有超過三百萬的青年自願參軍, 如果佢地訓練完成後, 祖國可以派一成人即三十萬人落黎幫我地打柒香港的曱甴廢青就好了!  打柒埋的和理非更好!   ...
去年黑暴最猖狂時,我常常在屋企附近遇見一放狗女子,狗頸帶上的字不是“黑jing"就是“死差佬“。每回都令我怒火中燒卻又無可奈何。

我偷拍了牠的照片送去12339。

一年後的今日,牠仍然牽著那頭狗,悠悠地在我中國香港的土地上遊走。雖然狗頸帶上已經了沒有那些字,我仍然按不住我的怒氣。

雖然我們自小受“得饒人處且饒人“的教育,但放過這些仆街,我實在平衡不了心理!

我支持亜爺派人來狠狠地打柒牠們!

引用:
原帖由 太大星 於 2020-9-27 01:46 PM 發表

我第一次用神洲,三天到取,可能好彩,但佢嘅客服真係好唔掂,回覆超慢。

神洲轉運倉入倉較快,有時送貨員未通知已經入倉,微集就較為慢,有時朝早送,夜晚先入倉,所以微集計埋都要5至7日。 ...
我用熱購,中午前到倉,當日2-4點上架。佢講明上午只接入倉,下午主力上架。

上架後4點截單,即日出庫。除非遇上查車,否則翌日中午時分就收到信息可去自提。

但若選擇送上門的話,會遲1-2天。

超過50cm計體積重。聽落好苛刻,但比神州公道。至少你知道50cm是標準。

神州我中過伏,因為佢不論你幾長幾大,只要材積比重量高就按體積重收費。寄輕貨,中到應一應。
你不可能每件貨叫店家先報外包裝材積和重量吧?

引用:
原帖由 4300dtns 於 2020-9-29 08:40 PM 發表

等睇曱甴五個一排垂低頭,雙手放后腦,踎底屎忽响地下!
五個一排  全部拉曬
缺一不可  倉底過世

引用:
原帖由 max3306kin 於 2020-9-29 11:01 PM 發表

我諗掉返轉,一開關,大量中國香港人仆上去買樓定居就會。
我朋友比較悲觀,佢估開關後來的內地人,都是來賣樓放資産的,因爲香港已非宜居之地,連投資求學的都不敢來,墮落已成定局。

引用:
原帖由 frmrom 於 2020-10-1 11:06 AM 發表

係屋企幫佢地上多注香以示支持
我想捐電油,實質支持。

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-10-10 06:42 PM 發表

好可惜返唔到大陸,唔係一定參與,想問下香港想參與有什麼途徑
要有二代身份證

引用:
原帖由 神..六 於 2020-10-15 11:31 PM 發表

金牌吊燒李柱銘
爆炒老蟹方安心
蒜頭炆燉av肉
油鹽水煮李桌人.........
咁正的菜單,要訂返幾圍賀賀佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]