• 瀏覽: 977,871
  • 回覆: 7,435
  • 追帖: 241
引用:
原帖由 201 於 2020-10-7 01:07 PM 發表

我剛找回相關資料
前校長名係 李關美梅校長,近期才離職,1991年後到2020(1991年前不肯定,我只找到1991年這校長的資料)任職九龍塘宣道小學,現在校長係吳麗芬。

傳媒跟本有份幫教畜隱瞞!!
個校長黃到出汁

D資料係在立場新聞早前報道中的細字睇到,還是baby Kingdom 的討論區資料。黃報資料報導我不轉貼了。

http://www.hkcna.hk/co ...
晌果間學校差不多30年,
會唔清楚教師係點???
毒害左幾多學生?
枉為教育人士.

引用:
原帖由 樹上螞蟻 於 2020-10-7 01:26 PM 發表

晌果間學校差不多30年,
會唔清楚教師係點???
毒害左幾多學生?
枉為教育人士.
冇錯、個校長都唔方係好人

狄仁杰
引用:
原帖由 乾坤360 於 2020-10-7 07:46 AM 發表

多唔多人?
唔多,一入去即去黃金交易專櫃唔駛排隊
連去銀行都唔駛點排,比完錢拎貨時哥哥仲話我點解咁快😜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rle18322 於 2020-10-7 01:28 PM 發表

冇錯、個校長都唔方係好人
校董會 辦學團體宣道會也很有問題! 長期包庇 縱容 黃教師

引用:
原帖由 201 於 2020-10-7 12:40 PM 發表

教聯會認同涉「港獨」教師除牌 工聯會設舉報熱線「掃獨」

教師涉「播獨」被取消註冊,教聯會表示認同教育局決定,相信此舉能保護學生,亦有助維護教育界專業形象,同時對有教師宣揚「港獨」而被除牌表示遺憾及痛心,又對教育事業受到扭曲和荼毒感到憤慨。該會希望不會有同類事情再發生,而任何包庇及開脫嚴重違反操守的行為,毋疑是踐踏專業,絕不可取。工聯會則設立舉報熱線,供市民舉報教育界不良行為。

工聯會在 ...
家長今次再唔行動起來,,將來仔女做咗漢奸賣國賊唔好再話被洗腦了,作為父母都唔關心好似與他們無關。

回覆 引用 TOP

這不就是世界大戰的陣營嗎!

熊貓 10/6
在霉國帶了39個小弟攻擊我們之后,古巴隨後代表45個國家發表聲明,支持中國對疆的反K和去極端化措施。聲明說中國保障了該省各族人民的權益。巴鐵則是在會中宣讀了包括中國在內的55個國家簽署的聲明,譴責任何以臭港局勢為藉口干涉我方內政的行為... 誰才是主流一目了然 !

本无心做英雄,都只不过一场空
引用:
原帖由 201 於 2020-10-7 01:07 PM 發表

我剛找回相關資料
前校長名係 李關美梅校長,近期才離職,1991年後到2020(1991年前不肯定,我只找到1991年這校長的資料)任職九龍塘宣道小學,現在校長係吳麗芬。

個校長黃到出汁

D資料係在立場新聞早前報道中的細字睇到,還是baby Kingdom 的討論區資料。黃報資料報導我不轉貼了。

個個校長教師都話同意唔應該喺學校"鼓吹港獨思想" 架喇,但問題係出事嗰啲校長教師都認為佢哋做緊嗰啲唔算"鼓吹港獨思想"吖嘛, 教育局話佢係佢哋就話指引唔清晰。

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-10-7 01:44 PM 發表

這不就是世界大戰的陣營嗎!

熊貓 10/6
在霉國帶了39個小弟攻擊我們之后,古巴隨後代表45個國家發表聲明,支持中國對疆的反K和去極端化措施。聲明說中國保障了該省各族人民的權益。巴鐵則是在會中宣讀了包括中國在內的55個國家簽署的聲明,譴責任何以臭港局勢為藉口干涉我方內政的行為... 誰才是主流一目了然 ! ...
唉:-(,琴晚睇新聞,原來中國有疫苗公司喺尾國同尾國佬一齊研發疫苗

引用:
原帖由 乾坤360 於 2020-10-7 12:57 PM 發表

好啦!  楊公呢排要拆彈..  三大夾供玩謝佢.
唔夾佢, 佢唔識做嘢! 真係犯賤.

黑記, 你為什麼沒有拍下"示威者"的殘暴?!
引用:
原帖由 bchan77 於 2020-10-7 12:57 PM 發表

消息指本港今日新增11宗確診新冠肺炎個案,當中多宗個案源頭不明。

衞生防護中心傳染病處主任張竹君表示,疫情出現「不好兆頭」,期望源頭不明個案不要持續出現,需要再觀察數天才能評估是否上星期中秋節長假期市民活動增加令個案浮現。 ...
每次d曱由出黎暴動送頭後
個案都會爆一輪..
正仆街...................

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 科姐 於 2020-10-7 12:27 PM 發表

大師另外有講過果百幾萬點流失
可能我老花睇漏咗大師指示,科姐可以復述嗎?

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。
引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-10-7 01:51 PM 發表

唉:-(,琴晚睇新聞,原來中國有疫苗公司喺尾國同尾國佬一齊研發疫苗
中尾關係睇表面好似劍拔弩張到今晚就開戰咁,雙方日日互打嘴炮,對罵到已經唔用外交詞令,但做生意賺錢卻未停過手。
據說內地好多廠家接尾國買家訂單接到爆廠,訂單排期排到明年,貨運多到唔夠船用,海運費已經升咗 150%。唔知有冇版友做外貿行業,可以透露一下臭港情況。
其實「放棄幻想,準備戰鬥」 的應該係尾國,不過點準備戰鬥? 加大加快向中國採購軍用物資?  

引用:
原帖由 big3624 於 2020-10-7 03:07 PM 發表

可能我老花睇漏咗大師指示,科姐可以復述嗎?
https://news.discuss.com.hk/view ... p;extra=&page=5

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-10-7 12:54 PM 發表

唔止七年掛……
希望開雙位數, 十年起

回覆 引用 TOP

引用:

我剛找回相關資料

個校長黃到出汁

希望快D 執左個漢奸台佢, 重新開個新台
賣港台, 真係好多這D 賣港節目,

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]