• 瀏覽: 1,003,712
  • 回覆: 254
  • 追帖: 226
+1019
引用:
原帖由 abba007 於 2020-9-17 02:53 PM 發表

輸人唔輸陣11621683
中國有啲咁嘅鄰國,其實好安全🤣

引用:
原帖由 smky 於 2020-9-17 06:52 PM 發表

食過,唔覺得好好食,尤其係咖喱牛腩,好唔掂
㗎哩牛腩撈,九唔搭八😓

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-9-17 10:30 PM 發表

what hell of this?
傳 黃痴瘋個呀爸
(加返個傳字先

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-9-17 10:42 PM 發表

我仲有一罐,惠X賣11蚊清貨價,前排見有$14清貨價,但見太肥唔敢買
等我明天收工去買😁

引用:
原帖由 清晨小小樓奴 於 2020-9-18 08:34 PM 發表

夠肥真材實料正宗扣肉又夠味,所以見到排骨忍唔住買來試吓。
其實我覺得梅菜好食過扣肉😅

引用:
原帖由 ilrl 於 2020-9-18 09:48 PM 發表

yes...入哂味

其實主角是梅菜 扣肉就......
Yeah️.......
而且扣肉會,化做自己身上的肥肉😅

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-9-18 09:44 PM 發表
美國周日起禁線上平台分發TikTok及WeChat

美國商務部發表公告,宣布由9月20日、即是星期日起,禁止網上流動程式平台,分發或維持TikTok或WeChat應用程式、組成代碼或應用程式更新,亦禁止美國公司透過WeChat,以在美國境內轉帳資金或處理付款為目的提供服務。商務部長羅斯在聲明中說,行動是根據總統特朗普在8月6日簽署的行政命令而採取,批評中國共產黨展示了使用這些應用程式,來威脅美國 ...
人民有知情權,一個咁虛弱的政權,離死期不遠🤣

引用:
原帖由 muihin 於 2020-9-18 11:46 PM 發表

3哥在俄羅斯同中國開完會... 之後, 眼見佢地好似無咩退兵表示... 忽發奇想.... 其實背後會唔會是同阿爺夾埋做場戲... 互相叫嚷,打咀炮...搵位後退又唔會樣衰....  本身環境, 阿爺都唔需要沖, 3哥繼續唔走, 大自然都可以收左佢皮... ...
拖得一日得一日,老尾方面,十九病毒同黑人反抗動運動,慢慢將老尾陰乾,而且可以睇吓佢老尾點出羞。
呀三就一個十九已經收佢皮,仲有大雪收佢軍隊皮,到時又睇吓滴滴仔點收科。打爆呀三好易,難在有極大量帶病毒難民,四處逃竄,唔知點善後。

引用:
原帖由 wah2oo4 於 2020-9-19 12:51 AM 發表

美國都講緊同台灣建交 再唔打好難同國民交代
尾狗係咁扑街,任佢點講,
一建交就打呆蛙,慳水慳力。

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-9-19 11:23 AM 發表

真有戰禍的話,因為亞三係英聯邦成員,高等阿三難民去嬰澳紐加居多,低種姓社會下層唔會走難,佢哋既冇能力走也冇必要走,佢哋的現狀同難民差不多,走嚟做乜? 或者會有十萬八萬走去亞洲唯一會收留佢哋的地區 -臭港,南亞之父會盡力幫佢哋安居樂業。至於走難到中國係絕無可能,難民未爬到喜雅拉雅山半山已經歸西。 ...
呀三帶埋病毐來,到時臭港變咗毒港,死得仲快😱

引用:
原帖由 kenywj 於 2020-9-19 08:31 PM 發表

即係自己鐘意想點就想點
曱甴寫過,
不自由,母寧死!

引用:
原帖由 dustin 於 2020-9-20 07:58 AM 發表

陳偉強係教育界只係二等副學位自資課程嘅小小教員,恕我直言,好多係呢個界別嘅都係係自己行頭做唔到掂,經濟差時有個碩士就走去教,或者有個本土博士學位剛畢業,又唔夠班係大學埋班做研究,又搵唔到相關行業工作,低薪走去教副學位。有啲教開嘅所謂博士個學位就。。。總之有錢加花時間寫篇所謂論文就唔係難攞啦。

佢出到位都係因為黑暴事件,當然佢要維持課堂秩序係啱,被圍困學校亦應處理,但唔代表佢本人有料做 ...
笑林?魔教就真!
䳘媚,空洞.....一直被吸血喎。

引用:
原帖由 scottiehong 於 2020-9-20 11:23 AM 發表
冬至之日,我會叫大家買一樣野。

時間未到,唔駛心急。
感謝🙏

引用:
原帖由 kenywj 於 2020-9-20 07:51 PM 發表

我都係~講完覺得我戇居,咁咪算囉
我都有同屋企人講,不過講完佢哋冇行動😓

用藍營朋友講,都冇行動,只係口講同意,都好過冇,至少一個淺藍會叫家人放尾帛金。

引用:
原帖由 神..六 於 2020-9-20 09:07 PM 發表

遭「美國移民暨海關執法局」(ICE)拘留的。

借肚入藉,你就想,切左你先.....
退黨保平安,活摘器官😱

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]