• 瀏覽: 973,592
  • 回覆: 7,435
  • 追帖: 257
引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-9-26 06:15 PM 發表

去就係k兄貼個條友化身囉,歪理一模一樣
佢冇化身,以前可你飛
同機會來啦飛x一擔擔。冇理佢哩!

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2020-9-26 07:38 PM 發表

佢冇化身,以前可你飛
同機會來啦飛x一擔擔。有理佢哩!
明白明白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-9-26 05:13 PM 發表

今晚會有事嗎?我不知!

老實講,如果阿爺祗是為一統大中華,五年前已經搞掂左,全世界都認為老美玩灣灣牌,誰不知玩牌的人是阿爺。

前一排我講過灣灣係阿爺給老美的坑。坑是甚麽?坑就是大家都認為重要到不可失的,老美無左灣灣,基本上南海完了。不過,老美又認為灣灣係老美給阿爺的坑,因為無灣灣,南海根本就不是南海,所以這個坑的特式係阿爺掘老美又幫手掘,不過,老美有時掘掘下又有少少懷疑到底係唔係自己掘坑俾自己 ...
中國加油(ง •̀_•́)ง

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 max3306kin 於 2020-9-26 02:51 PM 發表

好明顯如果條友既老婆或女靚d , 有個大隻紋食佬話要食,佢會提供埋房錢連套包自助晚餐添
你講 柳進肛 🤣🤣🤣

大中華復興!

回覆 引用 TOP

TVB搞清楚事件先報導新聞啦! 抗美援朝變成入侵南朝鮮 不知所謂

1950年6月25日,北韓入侵南韓,爆發歷時三年的戰事,中國當時亦有派兵參與,戰事造成約三百萬人喪生。

無綫新聞 - 南韓向中國移交韓戰陣亡中國士兵遺骸 http://news.tvb.com/greaterchina/5f6f0d8034b031500ae7f353

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-9-26 07:00 PM 發表

唔會打沉,祗會打傷,精凖打擊,要你打完之後,仲要請中國維修船去幫手拖番加洲
馬兄,承你貴言,有動靜了,應該係時候了
我不敢轉發,key word係"衢州機場",
Pls search in google

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-9-26 07:00 PM 發表

唔會打沉,祗會打傷,精凖打擊,要你打完之後,仲要請中國維修船去幫手拖番加洲
即係打到佢失去活動能力?午馬話齋,一係唔打,一係打死,千萬唔好殘廢

要解決問題,應該先認清左問題的精結,然後再將佢拆解,這樣任何便很易解決
轉載自新華社fb21/9的貼文

【東部戰區發佈《軍營熱血MV:假如戰爭今天爆發,這就是我們的回答》】解放軍東部戰區21日在微博發佈《軍營熱血MV:假如戰爭今天爆發,這就是我們的回答》,貼文寫道「倘若有一天,戰爭打響,我們將背負起祖國的重任和人民的希望,義無反顧,奔向戰場。守護好祖國的一寸一土,一花一草,絕不讓祖國和人民失望!請祖國放心!請人民放心!」 #新華社 #新華香港 #解放軍 #東部戰區

有人問過為什麼中國軍隊叫解放軍有別於其他國家的軍隊,得到的回覆是"因為我地重未解放台灣", 任務未完成。

武統台灣!還我中國領土!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 briansisi 於 2020-9-26 07:02 PM 發表

內房要爆了嗎?
咩爆?全世界都爆緊。

炎黃子孫,毋忘初心。
中華兒女,並肩同行。
引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-9-26 08:15 PM 發表

咩爆?全世界都爆緊。
香港樓事感覺無事呀…

引用:
原帖由 歸去來兮 於 2020-9-26 07:55 PM 發表

TVB搞清楚事件先報導新聞啦! 抗美援朝變成入侵南朝鮮 不知所謂

1950年6月25日,北韓入侵南韓,爆發歷時三年的戰事,中國當時亦有派兵參與,戰事造成約三百萬人喪生。

無綫新聞 - 南韓向中國移交韓戰陣亡中國士兵遺骸 http://news.tvb.com/greaterchina/5f6f0d8034b031500ae7f353 ...
😭😭😭

附件

C6765767-005F-4244-AC58-7220E0178F4C.png(218.72 KB)

2020-9-26 08:23 PM

炎黃子孫,毋忘初心。
中華兒女,並肩同行。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 desert 於 2020-9-26 05:15 PM 發表

今年祖國有超過三百萬的青年自願參軍, 如果佢地訓練完成後, 祖國可以派一成人即三十萬人落黎幫我地打柒香港的曱甴廢青就好了!  打柒埋的和理非更好!   ...
去年黑暴最猖狂時,我常常在屋企附近遇見一放狗女子,狗頸帶上的字不是“黑jing"就是“死差佬“。每回都令我怒火中燒卻又無可奈何。

我偷拍了牠的照片送去12339。

一年後的今日,牠仍然牽著那頭狗,悠悠地在我中國香港的土地上遊走。雖然狗頸帶上已經了沒有那些字,我仍然按不住我的怒氣。

雖然我們自小受“得饒人處且饒人“的教育,但放過這些仆街,我實在平衡不了心理!

我支持亜爺派人來狠狠地打柒牠們!

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-9-26 06:23 PM 發表

打開口牌?
香港咁多叻人,唔講都估到啦,不過開到聲,你班建制派冇得hea 做🤣🤣🤣

大中華復興!
引用:
原帖由 Yanie 於 2020-9-26 08:26 PM 發表

去年黑暴最猖狂時,我常常在屋企附近遇見一放狗女子,狗頸帶上的字不是“黑jing"就是“死差佬“。每回都令我怒火中燒卻又無可奈何。

我偷拍了牠的照片送去12339。

一年後的今日,牠仍然牽著那頭狗,悠悠地在我中國香港的土地上遊走。雖然狗頸帶上已經了沒有那些字,我仍然按不住我的怒氣。

雖然我們自小受“得饒人處且饒人“的教育,但放過這些仆街,我實在平衡不了心理!

我支持亜爺派人來狠狠地打柒 ...
我已為c兄會狠狠打柒放狗曱甴添😂, 千祈吾好,可能佢吾係放狗咁簡單,係放緊蛇!🤔😷

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
引用:
原帖由 frmrom 於 2020-9-26 06:33 PM 發表

對付航母留番比東風21及26,或者轟6J配搭鷹擊12,雞窩被踹,小雞也不能倖免
又或者連補給艦同加油機打埋🤣,尾狗水兵要釣到魚食了。

大中華復興!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]