• 瀏覽: 1,004,297
  • 回覆: 41
  • 追帖: 226
+1019
引用:
原帖由 horse2014 於 2020-9-28 04:54 PM 發表

本來入去坐低都正正常常,一抬頭見到全部妖獸掛系墻上,大家應該佢地用 D 色調,即時感覺好似倩女幽魂的午馬突然間發覺入左鬼店……我無午馬咁叻,當然即走,好彩未叫野,無損失 ...
舊年有一間黃火鍋開店,版友post張相出來,貼滿黃符當牆紙,還有byebye左嘅周同學幅圖望住嗮,點食呀。
家陣唔知執左未。

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-9-29 03:28 PM 發表

佢地有個特式,D 畫好邪!
心術不正!
用男暴女娼,可悲有咁多人自甘墮落。

今年七月一日被刺傷的爆爆sir訪問。
其中兩句:點解違法好像正常化,犯法好似冇責任。

https://www.youtube.com/watch?v=WHVAqUF__8A

好正面,呢啲先係優秀年輕人。

引用:
原帖由 kenywj 於 2020-9-30 03:29 PM 發表

我搵到小虎sir微博寫低左幾句嘢~睇見傷口啲相真係覺得好心up
一年了,總有脆弱時刻,撐得久也會累,希望他有一個合適環境和相信的人去釋放情緒。

引用:
原帖由 kenywj 於 2020-9-30 05:21 PM 發表

呢條友戇9完未
未呀,這樣才找到自己。

引用:
原帖由 太大星 於 2020-9-30 05:21 PM 發表
現在旺角已經有幾架警車佈防。
咁早?迎月賞月還有追月夜打曱甴,警隊,辛苦嗮。精精神神出更,平平安安歸家。

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-9-30 05:39 PM 發表

我返埋呢半個小時嘅工,就失業了

真係考慮緊上去隔離14日,再玩番一個月先返愚港㗎。
Last day 哪。派左餅未?

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-9-30 05:44 PM 發表

我從來唔興派散水餅,farewell飯就食咗幾餐啦。
飽屎

引用:
原帖由 big3624 於 2020-9-30 06:00 PM 發表

離港要早通知大家
揾人睇檔。

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-10-2 12:29 PM 發表

今次頒個金紫荊俾佢, 已經證明佢唔係對家嘅人啦
如果係佢提出唔好搞咁多野,都係恰當的。
兄弟姐妹部隊個個向度作戰,不眠不休。
雖食,且不下咽。

引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-10-2 04:38 PM 發表

佢老婆model出身,
親密助手model 出身,
最錫女兒model出身.

情有獨鍾
傻侵腫桶playboy出身。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-10-7 08:50 AM 發表

味珍香是否美真香,而美珍香應該係新加坡的11684541
呢度我只係買美珍香。

引用:
原帖由 AlexxT 於 2020-10-8 03:02 AM 發表
https://youtu.be/gBUUs1HFQd8
Barrert family channel, 個仔話好慶幸1月份無由內地返英國,而係一直留喺內地。

而家油管有非常多老外愛上中國,節目亦都做得非常出色,佢哋好多普通話亦都好過香港人。
在內地生活的外國人,好多都成為中國的鐵粉,疫情關係,佢哋好多暫時都未能返回內地,滯留外國。 ...
我地自家人講唔信,俾外人做個見證啦,軟實力推銷。

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-10-8 04:59 PM 發表

未掉飛機之前先反一架坦克

小金門台軍演習意外 坦克翻側 1死1重傷
10月08日(四) 16:34

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201008/photo/bkn-20201008163417519-1008_00952_001_01p.jpg?20201008164834

坦克翻側現場。(中時電子報圖片 ...
回營咋喎,都唔會開得快,仲係坦克添。
究竟係兵哥質素定係維修補養有問題。
出師未捷單單自炒,點同國家隊打呀。

引用:
原帖由 歸去來兮 於 2020-10-9 12:10 PM 發表

解放軍攻下台灣一定會造成驚天動地的震撼! 這相當於要擊退美日聯軍 並拔除其在中國大陸旁邊的據點。 攻擊印度不具備這樣的效果
若然真係開戰,未知愚港黃人會否幫對家。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]