• 瀏覽: 1,004,022
  • 回覆: 228
  • 追帖: 226
+1019
仲唔俾我第一版報到

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-14 07:50 AM 發表

可以的,偷渡。。。
唔記得左十二瞞逃?

打刼坐3年, 偷渡的話萬一同船有曱甴分分鐘十碌

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-9-14 11:09 AM 發表

我唔係識好多㗎咋,只係睇得日本片多,識多一兩個字唧,大家懂的。
我都成日睇日本片, 不過剩係識得"也媽爹", "二姑", "兼摩池"呢幾句咋!

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-14 11:17 AM 發表

師兄,華姐好似話呢十二條友係反動份子及顛覆噃,會唔會係改告佢哋叛國呢。。。?
係就要判。。。🔪🔪🔪
花姐係嘴炮部發言人, 唔係負責司法嘅, 可能只係煙幕, 撥下火等敵人入坑

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-9-14 08:07 PM 發表

係台灣包個網紅(月),都係十幾到30萬台幣,咁你話一個(無國籍)逃犯自由西,可以值幾多?
剛剛係台灣人網站睇到一篇有關包養大學生嘅文章, 咁啱呢度又提起...

附件

QQ截图20200914203029.png(208.91 KB)

引用:
原帖由 paulaalan 於 2020-9-14 11:06 PM 發表

我本身都好為食又懶做運動,兩個月前買左部揉腹儀,用落比較正,依家個肚腩細晒,點食都無咩問題,反正訓教先同訓醒都捽一次
揉腹儀咁神奇, 仲唔快D貼圖出黎俾我地一班肥佬肥妹搶購?

引用:
原帖由 wingll 於 2020-9-15 09:43 AM 發表
9月15日,啲人仔咁快升到6.79😵
我6.85走左

引用:
原帖由 gogofit 於 2020-9-15 09:53 AM 發表

CP兄走咗人仔係咪又去買散銀?

積極關注緊, 諗住9月尾10月頭見dip就入D實貨, 金or銀

引用:
原帖由 hkc9 於 2020-9-15 12:41 PM 發表

吓,居然有口訣?
C9真係學到野了,謝謝。

咁,請問這個字的廣東音是怎樣唸呢?
有歌唱添呀! 呢個字音"辦"

引用:
原帖由 csso 於 2020-9-15 01:19 PM 發表

請問廣東話怎樣讀?
讀"辦"呀,拎住枝竹"辦"人果個"辦"

https://orientaldaily.on.cc/cnt/ ... 0111_00296_002.html

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-9-15 02:44 PM 發表

曾幾何時, 我想象過香港幾時會有咁既自助點餐.
其實技術上唔難, 只係香港冇咁多相關公司肯去開發.
而家香港有手機掃碼點餐,已經有進步架喇,係比大陸遲左幾年咁囉

引用:
原帖由 2015627 於 2020-9-15 03:05 PM 發表

通常係連鎖經營,大陸有店,將套嘢搬落嚟
都唔一定,而家香港都有呢類app可以利用,例如我係尖沙咀食日式放題果間大喜屋,係用飯糰app

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-9-15 03:55 PM 發表

可以做到咁既效果應該準確度都唔會低.
有需要的話準確度其實可以做到好高架, 高成點呢? 高到可以安裝係手術室度用黎俾機械定位做微創手術!

引用:
原帖由 cannotdisplay 於 2020-9-15 04:43 PM 發表

我都想去見識下d 機械人
酒店都有呢D機械人 3:06開始。同場加映深圳點樣用滴滴打車, 最啱遲D開關之後要上去報復性消費嘅帖友

https://youtu.be/wQ6Qumqm1P8?t=184

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2020-9-16 04:55 PM 發表

最好去到泰國比人拉9佢坐監
閹埋仲好

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]