• 瀏覽: 1,004,093
  • 回覆: 9
  • 追帖: 226
+1019
跟!

頭先荃灣眾安街又有金鋪比人搶
最近已經發生幾單
治安愈來愈差了

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2020-9-15 08:36 AM 發表

遊戲
感覺似GTA5既mod🤪

引用:
原帖由 saichu38 於 2020-9-15 11:31 AM 發表
老趙在微信公眾號發聲明,佢比人搞!

吾乃野生大國師  野生大國師  今天
個人公告:
近日以來,部分境外反華媒體、邪教網站集中炒作關于本人所發布的微博,本人為其故意歪曲事實、捏造謊言、忽視個人言論自由、借此從事反華輿論渲染之目的感到極為震驚,對部分國內親美賬號進行多次主動散播及偽造新聞表示憤怒,對部分不知真實原因並跟風批判本人的國內網友表示遺憾。

與此同時,根據本公司管理員反應,我 ...
攪L完白雲先生
而家攪趙盛燁。。

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2020-9-15 03:37 PM 發表

說來慚愧, 由細到大冇點返過大陸, 亦好少去旅行, 佢都冇點返過.
我應該會揾我老豆帶我上去行幾轉深圳熟悉下國內環境先再plan去第二度旅行
深圳仲方便過香港
上網search你想去既地方
附近總有個地鐵站🤪

引用:
原帖由 lonely_wanderer 於 2020-9-23 07:50 AM 發表

難道外蒙可以回歸?
中俄緩衝區。。。

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-9-25 02:46 AM 發表

以前聽過,澳洲有三寶:烏蠅肥婆醉酒佬。所以咁耐以嚟都無諗過去澳洲旅行。
係郊區一出門成堆烏蠅圍住你飛😑

引用:
原帖由 Sin+Cos 於 2020-9-25 08:37 AM 發表

馬兄
咩叫 T. G.?
T土 G共
普通話拼音 第一個字母
大陸既討論區網民大都用TG來稱呼黨中央

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-10-8 11:37 AM 發表

中國=秦, 改革開放等同當年商鞅變法, 令國家富強, 曾經建議同齊國東西稱霸

美國=齊, 曾經嘅霸主, 對付小國仲卓卓有餘, 但影響力已江河日下, 外強中乾

俄羅斯=楚, 領土最大, 同秦國世代聯姻但時敵時友, 間中又會同其他五國聯手對付秦國

英國=燕, 曾經嘅貴族, 而家已經奄奄一息, 同齊國有深仇但又不得不屈服聯手抗秦

德國/歐盟=魏, 又係曾經好打得, 魏武卒重甲 ...
話唔埋遲d有得睇五國伐齊🤪

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2020-10-14 06:14 PM 發表
以往''公眾利益''、''知情權''、''增加透明度''是反對派 分化社會、抨擊政府的手段;
現在就是它們的催命符

.......................................................

梁振英公布18失德“黃師”名單
2020-10-14 04:23:44大公報

【大公報訊】記者海芯葆報道:“黃師”播“獨”令家長擔心,由全國政協副 ...
物極必反
來緊就係大反噬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]