• 瀏覽: 131,997
  • 回覆: 1,223
  • 追帖: 274
引用:
原帖由 francepeugeot 於 2020-9-17 12:59 PM 發表

嚟緊公司請人面試, 請問各位有冇好方法可以暗地裡分出黃人?
問佢有無做全民檢測.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 abba007 於 2020-9-17 02:53 PM 發表

輸人唔輸陣11621683
中國有啲咁嘅鄰國,其實好安全🤣

大中華復興!

回覆 引用 TOP

印度單日逾9.7萬人確診再創新高

印度過去一日新增97894宗新型肺炎確診個案,再創單日新高,累計512萬人受感染,繼續是全球第二多人染病的國家,死亡人數亦有上升趨勢,再多1132人死亡,過去兩星期每日都有過千人不治。南韓新增153宗確診,其中145宗是社區感染病例,當中繼續以首都圈佔最多,京畿道一間汽車工廠最少新增10人確診。政府呼籲民眾在中秋節長假期,減少回鄉探親及旅遊,降低全國疫情傳播的風險。日本東京都再多171人染病,連續第三日錄得超過100宗病例。歐洲的疫情持續反彈,其中烏克蘭一日內錄得破紀錄的3584宗確診個案,捷克更首次錄得單日超過2000宗確診。

阿三同老美雙冠軍的日子不久

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-9-17 03:10 PM 發表

印度單日逾9.7萬人確診再創新高

印度過去一日新增97894宗新型肺炎確診個案,再創單日新高,累計512萬人受感染,繼續是全球第二多人染病的國家,死亡人數亦有上升趨勢,再多1132人死亡,過去兩星期每日都有過千人不治。南韓新增153宗確診,其中145宗是社區感染病例,當中繼續以首都圈佔最多,京畿道一間汽車工廠最少新增10人確診。政府呼籲民眾在中秋節長假期,減少回鄉探親及旅遊,降低全國疫情傳播的風 ...
記者可以串侵侵:「美國檢測能力不及印度,同意嗎?」

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2020-9-17 03:15 PM 發表

記者可以串侵侵:「美國檢測能力不及印度,同意嗎?」
侵侵會話家下死的系死於流感,唔系中美肺死的。😏😏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-9-16 10:13 PM 發表

HM 說不要和新疆做交易,這簡單,就請 HM 離開中國算了,甚麽也不用說!
要強更回應, 不可以讓其 跟美帝隊又賺中國錢
睇下HM 最後選誰?

回覆 引用 TOP

這是國內小學的課本, 56個民族都是中國人, 唔知香港的小學幾時會有, 希望唔駛等2047

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hanE 於 2020-9-17 12:01 AM 發表

真係好有道理👍見到個仆街真係唔明佢老母點整得出隻咁肉酸嘅野!
相由心生, 做壞事就會越來越醜惡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-9-17 02:25 PM 發表

如果係麗江去4小時車程,就好太多了。當年好多旅客就係怕咗果段長達8-9小時嘅車程,所以去完麗江就未必去盧沽湖,因為來回要3天,又未必可以享受到盧沽湖嘅美及寧靜。 ...
所以真是要感謝黨的建設,用高德地圖也是標示4個小時,現在果幾日非旺季,胡邊湖景房都只是6百至七百一晚,如果吾要湖景更底。
公路落石也很多,源途有見有七八處落石清理過的痕跡,工人的努力乜很辛苦。

馬兄,今期謙秋論就是講中國的國際地位,今期龍鳳配講皮尤調查,睇13國人如何睇中國,而不是吹水。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-9-17 03:10 PM 發表

捷克更首次錄得單日超過2000宗確診。
突然有D心涼嘅感覺, 雖然我明知唔應該咁黑心...

引用:
原帖由 step1 於 2020-9-17 13:54 發表

你太弱了,我試過朝早7點由深圳出發,同另一人換手揸,全程只入油食野同厠所,第二日凌晨2點到逹雲南曲靖,1500KM/19小時
咁長途,好辛苦😱

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-9-17 14:14 發表

我有同樣問題......
如果請廿幾歲果d係咪好大機會會中伏....
老野都好多係黃架,我的太極友就係啦,黃到出汁架。

引用:
原帖由 hkc9 於 2020-9-17 04:03 PM 發表

咁長途,好辛苦😱
呢D瘋狂要係祖國大地先可以體驗,困係香港永遠唔會有呢經歷

引用:
原帖由 Postman65 於 2020-9-17 01:52 PM 發表

現在由麗江古城坐車到滬沽湖只要四小時,所以可以玩足兩天多,我麗江報兩天團早上出發,中午已經到滬沽湖,再自己留下來住多一天,再問團長幫手找人並車每人一百可以回麗江,如果自己包車回麗江大約要五六百元一車。聽當地人民說,他們非常感謝政府近年開通了公路,令他們方便很多。
公路條件很好,但下大雨會有落石情況,也有危險的,到了滬沽湖第二天聽團長説昨晚落石毀了一小車好彩人及時逃出,公路給塞了幾小時才再開放 ...
而家快好多,連司機埋休息時間共4個鐘。攜程有得訂來回車票。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]