• 瀏覽: 1,003,985
  • 回覆: 7,435
  • 追帖: 226
+1019
引用:
原帖由 big3624 於 2020-10-18 12:17 PM 發表

我就係睇咗個防災 list 上淘寶揾,暫定睇中呢個

0.0fu致這行話₳7QDycSAyAz4₳打開👉ta0寶👈或點擊煉接 https://m.tb.cn/h.4byoOyu?sm=76bdfd 至瀏lan嘂..【VIPERADE太陽能充電應急收音機手電筒手搖發電戶外手搖防災應急燈】 ...
但係深圳朋友說沒有發佈這消息啊!

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-10-18 12:18 PM 發表

死不足懼,最怕好似老虎話齋,你個衰佬死咗去邊。
😂😂😂😂咁到時怕嘅都唔係你自己啦😂😂😂

好多人不知班公湖是旅遊區,而且更有大量的民宿

阿爺最近為軍人起了很多臨湖高質軍營,現在已經有人打定主意,局勢平穩後改成湖邊酒店。

阿爺做事的多功能性,阿三點打呢?

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-10-18 02:53 PM 發表
再找多個泰國暴亂的理由,甚麽貪污,甚麽皇室!我呸呸呸呸呸!全是狗屁不通,這個才是真的!

上年新聞爆痴鋒同泰國反對派勾勾塔塔
今年見到顏色革命唔出奇
痴峰唔止賣國,仲係東南亞國家公敵

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-10-18 02:47 PM 發表
又係一句,無腦人不會問,錢從可來!就算你真的愛國也是在賣國!

上帝之鷹 10/18
泰國,抗議者組成人鏈傳遞頭盔等裝備
電視也看到,完全是同出一門,除左無黑妓黑護外,完完全全搞老翻。點解人地無黑妓黑醫護既?人地真專業,水平高囉,腥港的所謂專業,吾該快去照照鏡吧。

偶然睇下快手,想不到那首神曲(笑納)竟然咁好聽,詞曲一流又有古意!

灣灣的問題是祗信假話!中央的問題是祗說真話!

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-10-18 03:16 PM 發表
灣灣的問題是祗信假話!中央的問題是祗說真話!
11725025 11725026 11725027
井蛙講親自己都南波灣
真係唔知好嬲定好笑

引用:
原帖由 bchan77 於 2020-10-18 02:30 PM 發表
美國國務院10月14日發表報告,要求國際金融機構不再與包括特首林鄭月娥等10名遭美國制裁的中港官員有商業往來。

奇怪的是,早前美國國務院發布的行政命令,有11個中港官員被列入制裁,如今變成10人,前警務處處長盧偉聰被剔出名單。

按美國制裁人的往績,不會因為官職改變而改變,高人相信盧偉聰被剔出名單,背後另有原因,其中一個可能是有和美國有極良好關係人出面,為盧偉聰游說, ...
感覺無乜可能係咁

引用:
原帖由 big3624 於 2020-10-18 01:35 PM 發表

我睇中嗰個收音機除咗太陽能仲可以手搖充電,我覺得到時特別係走緊難有電係好重要
手搖野真係好流,建議師兄入多幾排電芯好過

大家以後唔准再同大叔講靚女,跟番本版宗旨!

引用:
原帖由 noodleprince 於 2020-10-18 03:52 PM 發表

手搖野真係好流,建議師兄入多幾排電芯好過
手搖係最後一著

引用:
原帖由 科姐 於 2020-10-18 11:54 AM 發表

一隻🐷係基本盤
証明豬大哥好君真,冇分身

解放軍(蜂群)。。。
https://youtu.be/Ma3ya_lqCLM

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-10-18 03:54 PM 發表
大家以後唔准再同大叔講靚女,跟番本版宗旨!

這個YAN, 之前都將我D 騰信新聞BAN 了,  硬說不是新聞, 調去 閒話聊天區

咩顏色 大家心照.
真係好" 公正"

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]