• 瀏覽: 1,004,356
  • 回覆: 7,435
  • 追帖: 226
+1019
引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2020-9-26 06:21 PM 發表

打還打
錫住部光刻機唔該
難聽啲講,就算犧牲一半台灣人換來光刻機無損都值得!
冇得錫住, C1A會做野, 台積電生產線炸硬!

引用:
原帖由 max3306kin 於 2020-9-26 06:50 PM 發表

咁j20 都係用黎嚇鬼,仲有因為係超視距打擊,睇下美國(關島,日韓等基地) 敢唔敢派F35/F22 .
萬一比擊落,神話就玩完,又唔洗一開波就擊沉人地隻航母既,話晒上面幾千條人命 ...
打沉航母唔係為左攞果幾千人命,係為左攞美元霸權命

引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2020-9-26 06:54 PM 發表

打沉航母唔係為左攞果幾千人命,係為左攞美元霸權命
唔會打沉,祗會打傷,精凖打擊,要你打完之後,仲要請中國維修船去幫手拖番加洲

內房要爆了嗎?

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2020-9-26 06:05 PM 發表

其實咩演習試射呆蛙係唔怕的
因為已經被洗腦成覺得係可以同大陸一戰
反而解放呆灣先會令佢地生不如死
因為信仰崩潰了
師兄唔好意思寫得唔清楚,是日日炸佢一鑊,軍事基地又好,高鐵又好,機場港口又好,呢頭嗌完救命,嗰頭又炸過。
因為覺得速戰速決太便宜呆蛙人,打完跟住又話要幫佢恢復經濟,又要安撫佢個心,班蛙蛙不配有好下埸。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2020-9-26 06:50 PM 發表

咁j20 都係用黎嚇鬼,仲有因為係超視距打擊,睇下美國(關島,日韓等基地) 敢唔敢派F35/F22 .
萬一比擊落,神話就玩完,又唔洗一開波就擊沉人地隻航母既,話晒上面幾千條人命 ...
狹路相逢勇者勝,對付美國侵略者必須有大打狠打之決心才會令牠們知所進退

提示: 違規內容已被屏蔽
老趙玩出火喇!

附件

QQ截图20200926192236.png(632.98 KB)

引用:
原帖由 Astro_0 於 2020-9-26 02:22 PM 發表

歷史上的確未曾發生過,過程是:
當一個國家內政差到一個地步,而人民無法透過
民主選舉制度徹換政府;政府選擇透過鎮壓、甚或非常規手段處理
反對政府的人民;然後透過戰爭或煽動內亂手段推翻別國政權,並趕絕
該國政府人員及人民,繼而另起爐灶,在別國地方建立新國家。

聽起來可能只會在陰謀劇集小說才會出現,可是現今世代實在有太多可能性,難保有朝一日成真… ...
我最近常常諗類似的問題,不過我唔係諗政治,係諗錢。

大家都知猶太人控制着美國的金融,如果美國的暴動失控,甚至發生內戰,猶太人和佢哋嘅錢會否死留在
美國本土,還是會搬去別處?但當他們離開美國,他們便會變成甚麼都不是。冇咗美國撐腰,以色列分分
鐘會亡國。

我諗極都唔知佢哋會點做。

引用:
原帖由 kenywj 於 2020-9-26 06:15 PM 發表

解放完比佢哋知道大陸真實既一面我諗班呆蛙崩潰到想死
真係好希望班呆蛙發現自己俾人呃左幾十年,心理崩潰。同樣事情希望發生喺香港黃人同埋啲自大西人身上。

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-9-26 07:28 PM 發表

真係好希望班呆蛙發現自己俾人呃左幾十年,心理崩潰。同樣事情希望發生喺香港黃人同埋啲自大西人身上。
無錯

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-9-26 07:28 PM 發表

最緊要係比佢地見到點樣比朝思夜想既美國爸爸日本爸爸出賣

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-9-26 01:57 PM 發表

問題係何生自己都係律師,搞法律界等同影響自己利益,何生是否會真心支持搞司法界先?
法律界都有維法枉法㗎!

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-9-26 01:57 PM 發表

問題係何生自己都係律師,搞法律界等同影響自己利益,何生是否會真心支持搞司法界先?
如果真心以"為國為民"作己任, 自己又有料, 何懼????

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]