• 瀏覽: 1,004,067
  • 回覆: 28
  • 追帖: 226
+1019
報道!驚人的巧合,大叔開貼剛好我準備去青海西寧玩,馬哥開貼我又準備去北京玩,我愛北京天安門🤗🤗🤗下個月9號飛,會去壩上,然后再飛烏魯木齊同哈納斯

引用:
原帖由 cannotdisplay 於 2020-9-13 09:18 PM 發表

那麼爽, 退休了嗎?
是的,光榮退休了。不過去旅遊由八十年代開始就無停過

引用:
原帖由 dio1890 於 2020-9-13 10:27 PM 發表

支持馬sir新帖!師姐已經plan咗去烏魯木齊,我今日啱啱先到西安,預備係呢度留到11月先去烏魯木齊11609805
西安去過兩次,對上一次系17年元旦,西安需要慢慢行,博物館一定要去

引用:
原帖由 hanE 於 2020-9-13 11:02 PM 發表

😭我唔制呀我又要去!妳去霸上!
我07年去過壩上,今次帶班朋友玩北京同壩上,中國變化太大,真系要去睇下

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-9-14 07:12 AM 發表
看完上海旅遊節這幅圖,如果我是蘋果負責人,我就真的想遷冊到中國去!
講到蘋果,我又講講今次我環青海之旅的所見,我去左翡翠湖,茶卡鹽湖,水上雅丹同東吉台乃爾湖,都系同水有關嘅,景區見到好多人用華為橙色嘅p40pro,我自己帶去嘅無人機跌左落水,撈上來當然用唔到,見到有朋友撈翻部手數上來開機依然繼續用,仲話浸左半個鐘都用到,好開心!佢部系華為m10

引用:
原帖由 海霖 於 2020-9-14 08:18 PM 發表

壩上真系好地方!多年前去過的我念念不忘!
風景靚美食都多,風景方面,師姐你國慶假期期間去,秋色無邊!慢慢欣賞吧!
美食方面,我記得最多系吃羊,好正,特別系烤全羊,可以自己動手烤。
我最開心嘅系騎馬四處玩,在草原上飛馳真系人生一大樂事!
預祝師姐旅途愉快! ...
壩上我去過一次,我都系鍾意草原一望無際,人都即時開闊d!

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-9-14 10:58 PM 發表

因為家中有惡老虎
晚上回家總有規矩
飯只能吃個六成飽
多吃三高跟著你走
半夜肚子常吱吱叫
我本身都好為食又懶做運動,兩個月前買左部揉腹儀,用落比較正,依家個肚腩細晒,點食都無咩問題,反正訓教先同訓醒都捽一次

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-9-14 10:58 PM 發表

頭先中伏
乾蒸小籠包,濕蒸菜肉包,同埋由天堂撻落地獄嘅水鬼尿。
來廣州唔應該食呢幾味哦,江南西一路行到去太古倉,沿路食到你夠

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-9-14 11:48 PM 發表

揉腹儀咁神奇, 仲唔快D貼圖出黎俾我地一班肥佬肥妹搶購?
你上淘寶揾,我揀左只十年保修嘅牌子,一家人用,超級正。

附件

mmexport1600100676802.jpg(143.39 KB)

引用:
原帖由 Gabbe 於 2020-9-15 01:02 AM 發表

揾唔到你這款,請問有冇鏈結? 謝謝
3👈fu至內容₤gqDUcVzyoiv₤轉移至👉τa0寳👈或點幾煉接 https://m.tb.cn/h.VCC9eqy?sm=87c4e3 至流覽器【艾益生砭石揉腹儀按摩器揉肚子神器促進腸胃蠕動揉捏瘦自動排宿便】

引用:
原帖由 hanE 於 2020-9-15 02:15 AM 發表

師妹會唔會去熱水浸溫泉?我買定一次性泡澡膠袋唸住去熱水浸溫泉😤😤😭😭😭
温泉唔去了,試過峨眉山浸温泉,一大一細毛巾走暈全場,起水果刻凍到打冷震

引用:
原帖由 一生冇求 於 2020-9-15 01:08 PM 發表

師姐,請問可否提供些關于揉腹儀的資料。謝謝
自動揉腹儀揉全身 不僅擼腰還能擼腿
腿上有連通足部的六條經絡,壽命長久緊密相關。三條陰經肝脾腎,三條陽經膽胃膀胱。掌管着身體的營養吸收和排毒重任。當肌肉不僵硬,身體自然輕盈輕鬆🌻

附件

mmexport1600153275206.jpg(142.33 KB)

mmexport1600153267858.jpg(117.78 KB)

mmexport1600153270933.jpg(141 KB)

mmexport1600153264147.jpg(127.94 KB)

mmexport1600153248207.jpg(67.4 KB)

引用:
原帖由 heyworld 於 2020-9-15 03:29 PM 發表
謝謝資訊。另,大約$$$ ??? 可以講吓公司/排子嗎?
我買的系:艾益生,2380人民幣,淘寶上有人買過標價749的,評價都唔錯

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2020-9-15 10:11 PM 發表

師兄, 會唔會只係清左宿便
以前見唔到腰位,依家見到且無左個水泡,我咁懶嘅人真系好滿意

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-9-16 12:10 AM 發表

遵從師姐教誨,今晚專程從廣州賓館踩單車過去,其實之前都喺江南西食過幾次,一條冷眼濶肚窄,幾經奮鬥先搞掂,粒粒皆辛苦。
你無咁快翻香港吧,我今日飛海南,19號回廣州,你願意來揾我吹水的話,我地約下,因你住的地方離我好近,我公司系昌崗路,地鐵昌崗路或寶崗大道都可以到

路上偶遇美女領跳,咪執輸,養吓眼先,心境即時年輕幾十年

影片 ...

鍵盤翻頁
左右