• 瀏覽: 1,900
  • 回覆: 33

新冠肺炎疫情未止,消息指今日(13日)增約19確診個案,是連續4日錄得雙位數確診。截至昨日,本港累計有4939宗病例。

上星期.......事有湊巧者(一定係除非唔係)

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200913/bkn-20200913113249205-0913_00822_001.html

No one cares anymore.

引用:
原帖由 normannorman 於 2020-9-13 12:41 PM 發表

新冠肺炎疫情未止,消息指今日(13日)增約19確診個案,是連續4日錄得雙位數確診。截至昨日,本港累計有4939宗病例。

?20200913113843

新聞 ...
7 日前 9 月6 日

一鬆懈就爆發,睇美國,法國就知

引用:
原帖由 normannorman 於 2020-9-13 12:41 PM 發表

?20200913113843

新聞 ...
樓主想講上星期有人出黎黑暴遊行?依渡200萬+黃絲唔會提

未驗嘅盡量去啦,
去全民度驗又好,去私家又好

唔制止曱甴暴亂,唔禁止閪佬印巴等疫區垃圾入境,疫情唔會停止。

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2020-9-13 12:48 PM 發表

7 日前 9 月6 日
跟著打後會好多不明原頭感染個案

引用:
原帖由 copypaper 於 2020-9-13 12:48 PM 發表
一鬆懈就爆發,睇美國,法國就知
啲人係都要出去食同埋玩,冇辦法。

引用:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200913/photo/bkn-20200913113249205-0913_00822_001_01b.jpg?20200913113843

新聞 ...
藍色人士其實個腦係咪裝屎架!

要屈、都要用吓隻眼同個腦(冇腦點用?)

上面都講咗‘.....連續四日錄得雙位確診.....’

‘’連續四日‘’雞乸咁大隻字都睇唔到!仲話學人屈!

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2020-9-13 12:48 PM 發表

7 日前 9 月6 日
時間到開始又要爆一爆

每次曱甴搞完事後一星期就突升翻

引用:
原帖由 normannorman 於 2020-9-13 12:41 發表

英國都話示威(暴動) 會令疫情惡化. 小黃人又睇唔到.
其實暴動係有心咁違反限聚令, 罰2000係米太小呢?

可能有唔少係輸入個案。

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]