• 瀏覽: 25,117
  • 回覆: 445
+27
帶回香港?不如要求大陸直接送去台灣好過啦。唔係返左香港又係搭洗頭艇㗎喇。之但係去到台灣都係繼續扣押咋,之前著草果5件已經扣押近2個月了,無消息,無得見父母律師人權團體😄又唔見人地父母出來記者會?

引用:
原帖由 金錢與女人 於 2020-9-13 06:58 AM 發表

明明偷渡去台灣,班垃圾家長又想佢地返黎香港,返黎做乜9, 真係笑撚死人
有一件事要搞清楚
佢地話偷渡去台灣但是證據呢
大陸可以懷疑佢地偷渡去大陸搞恐怖主義
大陸有合理性懷疑
因為佢地有 做炸彈 有手槍 有外國聯絡人 總之恐怖活動要有的人都有

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-9-12 11:52 PM 發表
想返香港? 跪L咗未呀?
唔洗跪,只要篤出香港邊個搭路就立刻可以返港

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-9-12 11:41 PM 發表
十二名港人上月疑潛逃台灣被大陸海警截獲,已在深圳鹽田看守所羈押逾20日,至今仍未有受家屬委託的內地律師成功與當事人會面。當中六名被捕港人的家...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200912/share_2020091216183882416.jpg

兩條飯民政棍如果真係想幫 12 瞞逃屋企人,唔該就親自上去鹽田啦
...
咪係, 攪破壞就龍咁威
家陣又話擔心身體又話要食藥講到好慘咁
有事就要政府協助, 無事就吊打政府,點夠你伙人玩呀

12人渣直接踎大陸啦

班戇鳩曱甴以為叫國際出聲就救到佢哋, 大陸最撚憎畀外國人指指點點 隨時搞到佢哋返唔到嚟

泛民主派政棍跟住一齊踎

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-9-13 03:12 AM 發表
一個二個神神秘秘又無面見人又不想被人知道
這是求人幫助的態度嗎
可以講一點誠意都沒有
感覺演戲成份多啲
如果有心求人幫助可否拿點誠意出來
要光明正大出來 ...
班家長唔敢返大陸都親自去中聯辦求助

點解要走呢,何苦

12暪逃大部份都要食神經藥

哈哈😄我心情非常好

引用:
原帖由 威廉PO 於 2020-9-13 05:01 AM 發表
香港係中國的領土內,中國要審判自己國內危害國家安全罪犯,天公地道。等行刑完畢,一定送返香港安葬。
好似話大陸行刑前要死囚自己出錢買子彈
到時家長唔代交子彈錢咪唔洗打靶

偷渡比人拉,點幫?

引用:
原帖由 weather 於 2020-9-13 05:28 AM 發表
四個字講哂,唔扺可憐
三個字
抵能死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]