• 瀏覽: 25,118
  • 回覆: 445
+27
走咗就唔好返嚟啦

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-9-13 05:42 AM 發表
一群曱甴不是要逃避香港司法審判所以潛逃嗎?家屬又要求把他你們送回香港司法審判可是違判本人意願啊。
真係中央先可以收拾呢班pk,欺善怕惡就足呢班黑暴真面目!專烚香港政府講咩人權,我話,政府會同大陸討論告更嚴重的罪等他們坐十碌八碌,你地父母上來探監,好好睇下我們的國家而家發展得幾甘好!

發夢啦!
抵L死呀!

引用:
原帖由 man152 於 2020-9-13 06:08 AM 發表
今時今日,仲要包到咁實
建議當局就玩心戰
將罪販照片公開
或者我有朋友識佢地其中之一
可能有奇事可爆
大陸好興呢樣野
罪犯樣貌公開
可以叫大陸公安拍片比港人睇
各人安好又可公開十二名傻仔樣

仲有5隻手足去咗台灣生死未卜

引用:
原帖由 高佬中坑 於 2020-9-13 06:44 AM 發表
曲佳!真係不要問只要信咩?件件著到曱甴暴徒咁,叫人點信呀!
根本就係

最後一面

真面目見人嘛

香港政府係協助人,並唔會協助曱甴,等呢12隻曱甴自生自滅。

引用:
原帖由 wk221ab 於 2020-9-13 06:35 AM 發表

最新文宣
十二瞞徒在香港水域被國內水警夾走啲啊
犯暴黃人連香港水域和大陸水域都未識分

就算搵人幫都無理由搵犯民攬炒派啦。中國點會同呢啲人渣商討先?有腦都諗到應該搵親中人士啦。所以呢班一定唔係真家屬,係黃屍假扮的。

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-9-12 11:41 PM 發表
十二名港人上月疑潛逃台灣被大陸海警截獲,已在深圳鹽田看守所羈押逾20日,至今仍未有受家屬委託的內地律師成功與當事人會面。當中六名被捕港人的家...

兩條飯民政棍如果真係想幫 12 瞞逃屋企人,唔該就親自上去鹽田啦
...睇 TBB 新聞班曱甴暴徒家人哭不成聲,講 12 瞞逃其中幾個有病要食藥喎...........奇怪嗰班仆街堵路,私了,破壞商店,襲警,擲汽油彈時就個個龍精虎猛
仆街曱甴扑野果陣啪左藥,家下鹽田唔係病要食藥,只係毒癮發作低溫症,啪兩針就龍精虎猛

真心想幫班子女 唔係應該搵民建聯咩
佢地真心會覺得泛民幫到手?

引用:
原帖由 weather 於 2020-9-13 05:28 AM 發表
四個字講哂,唔扺可憐
或者三個字:抵X死

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2020-9-12 11:46 PM 發表
點L解要帶回香港?
果6個家長支持立法中港交換囚犯條例

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]