• 瀏覽: 25,092
  • 回覆: 445
+27
睇完新聞。,香港人笑到反肚。

好好彩呢度有咁多正義嘅真香港人, 支持佢地在國內精彩人生

引用:
原帖由 annabb 於 2020-9-13 06:19 AM 發表

想返黎?本身就係香港,係佢地信唔過香港政府要走路,宜家返黎仲乜?突然間香港政府又信得過?
不過點講都冇用,犯內地偷渡法,坐完都唔知返唔返到黎,又冇逃犯條例,民主派話中央政府又唔可以理香港野,冇得搞,等下啦 ...
明明偷渡去台灣,班垃圾家長又想佢地返黎香港,返黎做乜9, 真係笑撚死人

憑甚麼?要俾面你,最好坐一世監。

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-9-12 11:41 PM 發表
十二名港人上月疑潛逃台灣被大陸海警截獲,已在深圳鹽田看守所羈押逾20日,至今仍未有受家屬委託的內地律師成功與當事人會面。當中六名被捕港人的家...

兩條飯民政棍如果真係想幫 12 瞞逃屋企人,唔該就親自上去鹽田啦
...
一班臨時演員,慳 d 啦,正一曲街垃圾,唔死都無 L 用 😷

冇逃犯條例有乜計 如果而家拎番出來 肯定又200萬人上街 又重演上年6-12圍立法會(暴動)

奸邪妖獸不是將特首大人迫到絕境,甚至要親口講:「The bill is dead.」的麼?既然《逃犯修訂條例》已死,奸邪妖獸要求引渡「十二暪徒」回香港,豈不是等同要《逃犯修訂條例》死而復生麼?

睇到呢d 新聞就好心涼

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-9-12 11:41 PM 發表
十二名港人上月疑潛逃台灣被大陸海警截獲,已在深圳鹽田看守所羈押逾20日,至今仍未有受家屬委託的內地律師成功與當事人會面。當中六名被捕港人的家...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200912/share_2020091216183882416.jpg

兩條飯民政棍如果真係想幫 12 瞞逃屋企人,唔該就親自上去鹽田啦
...
其實,是要食大麻呀!

最搞笑話保障港人權利,立即接牠們返港,大佬呀!又係你地 ban左逃犯條例,咁仲有咩權叫大陸送牠們返港?正一輸打贏要!

引用:

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200912/share_2020091216183882416.jpg

...
其實,是要食大麻呀!

引用:
原帖由 kkeerrr 於 2020-9-12 11:45 PM 發表
對不同意見既人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱..........咁係民主咩?民主既真義係:我不同意你既意見,但我誓死保護你發表你意見既權利呀!包庇佢地既人咪即係認同獨裁,殘忍既恐怖份子囉! ...
仆街黑人拆美心,燒警局,週街打人,傷天害理得咁爽,係時候還啦!

係大陸坐完
自然會返來
急什麼呢?

呢班大部分屠龍小隊,睇佢地屋企人都成班黃絲。。
有種應該絕食上吊自殺啊,等你美爹又可以有籍口搞中國了。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]