• 瀏覽: 68,764
  • 回覆: 1,250
  • 追帖: 2
+84
其實d家屬係唔係要尊重佢地仔女嘅遺願呢?佢地原意係想離開香港,咁現在真係成功離開左香港,家屬應該開心先啱架!

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-9-12 04:34 PM 發表
中國海警早前拘捕12名人蛇,包括涉違《港區國安法》的港人,他們打算偷渡潛逃台灣後申請政治庇護。被扣押的港人家屬今午(12日)召開記者會,要求港府將被扣留者接回香港,又指已循正式途徑委託中國律師前往深圳市鹽田看守所會見被拘留者,而內地當局要求家屬辦理中國公證書才獲准會面。

不過,到目前為止,有6名家屬委託的律師被拒安排會面,其中2名已帶備中國公證書。家屬引述內地當局聲稱已委託其他官派律師, ...
12隻曱甴扮家屬,有冇驗DNA 先?

在內地犯法,當然要在內地審,當內地服刑後,再研究可不可以引渡回港受審。現在中港沒有引渡條例,這幾隻曱甴有可能要在內地終老。

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-9-12 04:34 PM 發表
中國海警早前拘捕12名人蛇,包括涉違《港區國安法》的港人,他們打算偷渡潛逃台灣後申請政治庇護。被扣押的港人家屬今午(12日)召開記者會,要求港府將被扣留者接回香港,又指已循正式途徑委託中國律師前往深圳市鹽田看守所會見被拘留者,而內地當局要求家屬辦理中國公證書才獲准會面。

不過,到目前為止,有6名家屬委託的律師被拒安排會面,其中2名已帶備中國公證書。家屬引述內地當局聲稱已委託其他官派律師, ...
咁包法 你話咩人都得啦

阿家屬,如果只船上搵到有武器,打定輸數都得啦。

對不同意見既人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱..........咁係民主咩?民主既真義係:我不同意你既意見,但我誓死保護你發表你意見既權利呀!包庇佢地既人咪即係認同獨裁,殘忍既恐怖份子囉!

係甲甴暴徒扮家屬

勿忘初心,佢地成功爭取反對逃犯條例修訂

引用:
原帖由 郵痴 於 2020-9-12 04:51 PM 發表

都未有逃犯條例。點送返嚟香港?!
我最鍾意果張李卓仁死全家嘅相,仲要係特寫影個頭。

佢地係蛇頭, 偷渡專家, 想偷渡返香港話甘易啦

做人蛇逃離香港,就係唔信香港政府,宜家又要搵香港政府幫忙? 點解唔搵台灣政府呢?

引用:

係好笑!成班人心虛著草坐大飛係海中心俾人捉咗,又關香港政府乜嘢事,成班仆街係海中心無俾鯊魚當晚餐算好彩。

引用:
原帖由 我是米開朗基羅 於 2020-9-12 05:00 PM 發表

咁包法 你話咩人都得啦
成班戲子想送12子一程
滅口,死無對証。

一定係警察喬裝家屬,除非唔係……

驗下呢班人DNA,證實係咪家屬先

引用:

成班保釋人士通緝犯去釣魚....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]