• 瀏覽: 68,759
  • 回覆: 1,250
  • 追帖: 2
+84
自己走水路著草重要香港招你回來 你班曱甴真正有病啦

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-9-12 04:34 PM 發表
中國海警早前拘捕12名人蛇,包括涉違《港區國安法》的港人,他們打算偷渡潛逃台灣後申請政治庇護。被扣押的港人家屬今午(12日)召開記者會,要求港府將被扣留者接回香港,又指已循正式途徑委託中國律師前往深圳市鹽田看守所會見被拘留者,而內地當局要求家屬辦理中國公證書才獲准會面。

不過,到目前為止,有6名家屬委託的律師被拒安排會面,其中2名已帶備中國公證書。家屬引述內地當局聲稱已委託其他官派律師, ...
點解走路要政府協助?&乜唔係香港政府信唔過要去台灣咩?搵台灣政府啦

點解要搵港府,12個都係反政府,寜為玉碎,不求政府麻。

因反逃犯條例自己成為逃犯,仲因為修例撤回左唔可以引渡回港,世間最諷刺同最on9莫過於此

家屬尋求港府協助? 太冇盛意喇, 跪求就差唔多.

無計,大陸又唔糸天主教國家,殺十個人同殺一百個人都一樣無死刑哈哈,又無終身監禁哈哈,坐十幾廿年就可以出返嚟重獲自由哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-9-12 04:34 PM 發表
中國海警早前拘捕12名人蛇,包括涉違《港區國安法》的港人,他們打算偷渡潛逃台灣後申請政治庇護。被扣押的港人家屬今午(12日)召開記者會,要求港府將被扣留者接回香港,又指已循正式途徑委託中國律師前往深圳市鹽田看守所會見被拘留者,而內地當局要求家屬辦理中國公證書才獲准會面。

不過,到目前為止,有6名家屬委託的律師被拒安排會面,其中2名已帶備中國公證書。家屬引述內地當局聲稱已委託其他官派律師, ...
反政府人要求政府幫?

佢地面皮厚過 trump

受完靶自然會接

快d叫帶頭大哥再安排幾部大飛,咪可以成家人係鹽田團聚過中秋囉!😆

宣判: 12 名偷盜犯死刑, 立即執行

引用:

真係搞笑,班曱甴在大陸為非作歹違法亂紀,就想當無事發生,然後返香港歎世界?你估係在鄉港有班黃髮棺幫佢地逃脫罪責咩

偷渡仲想人幫?

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-9-12 04:53 PM 發表

反對逃犯條例,反送中惡法!
依家都冇逃犯條例, 反咩呀?????
祗不過12條友鍾意自動送中喔啫
哈哈哈哈

引用:

恐怖分子記者會

班12暴徒咁憎香港政府,依家要求香港政府去幫佢地?唔會嘅,點可能呀?佢地自救係唯一出路。 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]