• 瀏覽: 53,454
  • 回覆: 8
+51
引用:
原帖由 pkpc 於 2020-9-12 04:05 PM 發表
今日(12 日)下午,在南海被廣東海警拘捕的 12 名港人的家屬,聯同立法會議員朱凱廸、涂謹申召開記者會。他們批評,由 8 月 23 日事發當日距今 21 日,被拘留者仍被「秘密關押、音訊全無」,事件更牽涉未成年人士,又抨擊中國當局欲以「官派律師」剝奪被拘留人權利,「香港政府更從未提供任何實質協助」。家屬提出 4 項要求,包括拒絕「官派律師」、要求當局提供合適藥物予被拘留者、要求當局准許被拘留者致 ...
樣都唔敢比人見, 係臨記?幾錢一個鐘?

引用:
原帖由 劍城京介 於 2020-9-12 04:12 PM 發表
要先驗dna先可證明真係家屬
年登仔話係假,乜都係假,DNA 報告都係

引用:
原帖由 racyhk 於 2020-9-12 04:21 PM 發表
包成咁? 是男是女? 究竟是邊位呀!
香港祗係一個行政地區, 
同深圳咁高咁大, 憑咩要求深圳點做呀
想佢哋返嚟就嗱嗱淋通過逃犯條例啦, 
名正言順接呢邊人犯返嚟囉 ...
快啲去要求通過啦

引用:
原帖由 friendchanli 於 2020-9-12 05:06 PM 發表

其中一個可能係係黃之x
佢要同條女去山頂放狗邊得閒
施安娜扮得最多,經驗夠

引用:
原帖由 medp111 於 2020-9-12 05:10 PM 發表
真係好9笑,點解要政府幫你班黑曱?根本保釋緊唔可以離開香港,佢地自己走佬著草入去中國境內,關人义事。

你班黃屎政棍黑曱咁能叻,自己攪掂佢,使能人幫咩。 ...
班曱甴叫大陸做鄰國,鄰國既事關佢乜事?

我只知報應真係快,唔信唔得

引用:
原帖由 medp111 於 2020-9-12 06:03 PM 發表

又系班黑曱用暴力反對立逃犯條例,家陣自己衰左又要人幫,抵死。
個天都唔幫佢

引用:
原帖由 @賓尼兔@ 於 2020-9-12 07:18 PM 發表

既然黃撚話陳XX個老母唔係親生..依家班人連樣都見唔到....我都懷疑佢地唔係12門徒親生老豆老母
呢D都係一種報應, 黃絲連人地老母有樣(戴口罩)拎住出世紙, 都話人地係假.
呢班全物包到實, 鬼知係唔係假.
好多人想深入大陸監獄爆料, 呢班人入面點知有冇特務?

黃絲種落既孽, 自己友受返晒. 

引用:
原帖由 luckystars 於 2020-9-12 08:50 PM 發表
一班無面見人嘅戲子🤭
斯坦尼斯拉夫斯基既演員的修養

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]