• 瀏覽: 53,450
  • 回覆: 1,197
+51
引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-12 04:08 PM 發表
剛剛聽到有條友個老豆話係去釣魚喎.

你估大陸係何官咩.
點解唔講去伶仃島叫雞 ...

壹傳媒同立場黑記撈埋做家屬

附件

FB_IMG_1567694594587.jpg(130.91 KB)

現在美國隻肥狗又插口,大陸只會更加強硬,
D家屬信班民主政棍再走黎公開攪多幾次,
只會越來越差,遲D連5眼,歐盟都加入,
大陸一定話外部勢力參與,干擾大陸司法獨立,
只有更慘

做定白事啦

釣魚都講得出…

記者有無問呢班家屬支唔支持逃犯條例?
無逃犯條例香港政府點協助佢哋返嚟?

搵豬西迪同屠狗牲幫手,即係想家人死快啲

引用:
原帖由 pkpc 於 2020-9-12 04:05 PM 發表
今日(12 日)下午,在南海被廣東海警拘捕的 12 名港人的家屬,聯同立法會議員朱凱廸、涂謹申召開記者會。他們批評,由 8 月 23 日事發當日距今 21 日,被拘留者仍被「秘密關押、音訊全無」,事件更牽涉未成年人士,又抨擊中國當局欲以「官派律師」剝奪被拘留人權利,「香港政府更從未提供任何實質協助」。家屬提出 4 項要求,包括拒絕「官派律師」、要求當局提供合適藥物予被拘留者、要求當局准許被拘留者致 ...
秘密就唔通知你在鹽田派出所啦

邊個係邊個家屬,出樣出名先講野,係咪怕開關後想返大陸探親都唔得

告多一條罪:勾結外國勢力,干犯國安法(唔係港區國安法,係國家國安法)!

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2020-9-12 04:07 PM 發表

成班人包到實曬, 咁似暴徒記者會
首先
驗證DNA係未直係親屬先
邊個打邊個呢
十二人中那位父母出鏡呢

隻怪咇都有人去聲援,呢十二個居然無人去

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]