• 瀏覽: 8,818
  • 回覆: 21
今日日本又6.1級初震。

引用:
原帖由 8d 於 2020-9-12 04:29 PM 發表

8級快到
日本內閣府專家小組日前發表報告,警告日本以東海域未來有可能發生達黎克特制9級以上的地震,並引發近30米高的海嘯;
https://www.litenews.hk/日本專家預測北部或有9級以上地震-恐掀近30米海嘯/

引用:
原帖由 長者 於 2020-9-12 04:42 PM 發表
中國在釣魚台撐到咁行,唔通冇準備咩
釣魚台當然係中國領土啦,日本搞咩都係白費的。

日本人口棺材比例。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 06:51 PM 發表

小心佢在玩海底核試,新武器由美國做,但交日本在太平洋測試

不排除福島的災難都係佢咁樣攪出來!
玩海底核試唔係掛,好似話將核廢水倒落太平洋就會。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 07:00 PM 發表

但中國唔打柒佢,只會終日攪住晒中國東面!同明朝一樣,終日在沿海為患,中國一路忍,最終又令到日本可以如1937年般再來殺中國一次

忍。。。?硬膠吧! ...
留比金仔同佢玩。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 07:13 PM 發表

看見美國就在南韓軍事增強,但中國仲好似任由北韓自生自滅,而唔係同北韓也來個軍事聯合

中國的政策咁縮,你認為金仔會儍到自動去拼嗎?
台灣政黨分裂國家係大敵,大敵當前。d無人島走唔到的。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 07:43 PM 發表

所以, 覺得中國今次在5月開始的部署有些失策, 雖然仍深信中央一定有佢的最佳想法

但5月來唔積極處理那些宵小, 任由佢坐大, 勾結美國及其他國買兵器, 到而家有能力拖中國後腿, 圍住中國成為隠患

好對付印度, 唔知為何要拖, 應一黎就雷霆萬勻, 打殘印度, 在美國未有時間就捉了莫迪及軍隊司令回中國教化, 震攝美國, 標明中國不容侵犯的決心

但而家, 中國對 ...
唔好轉移視線,台灣係當前大敵。山區邊境磨練下就好。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 07:55 PM 發表

何來轉移, 而家中國拖住西面唔早早甩身, 又來東海同台灣日本對疊, 純屬不智,
本來中國可恨下心, 印度事已可早決解, 那便可少一份分心對付美國的侵略, 但而家一事未停就去開啟東海演習??其實, 這演習一定用迫在同印對戰時一同開啟嗎??? ...
唔會。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 07:57 PM 發表

另外, 中國現在都係在印度邊境都只係練習徒手推撞, 咁怎好練兵呢.
中央這些處理, 一波未平, 郤又另啟另一波, 令人覺得如丈八金剛
5000高地住過未呀?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 08:08 PM 發表

所以中國未平印度, 做咩要來東海演習????這個時間這事根本冇必要性. 反攪到自己有些左支右拙. 不解!
咁印度打過呢先打囉,台灣就一定係五行欠打。

呼籲非法政黨投降,台灣省政黨分裂國家是非法的。(請用心看)

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-12 11:41 PM 發表

但美國對中國週邊的地區大量輸入f35及導彈,更傳日本會讓美國佈置瞄準中國的導彈基地!

中國要忍到何時?是否自我陶醉等日本,越南,印度擁有大量美製部署時進攻先打呀?

香港鄧一哥都趁曱甴未使用前,快速清走曱甴軍火庫內的大殺傷力武器吧!

但中國而家任由週邊國開始瞄準中國都唔出手?難明! ...
台灣是沒有機會的。 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 12:02 AM 發表

唔監管時,甚麼都有可能,台灣而家同美國這壞人行得咁埋,學生妹都會變天使!
台灣政黨分裂國家係非法,台灣沒有其他選擇。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 12:52 AM 發表

係非法喎,但中國暫未敢執法,冇計喎!打又唔敢打,得過日日揸駕機當威攝,當習慣了。。台灣仍可照舊非法囉!

而家問題真係中國太多忌唔開戰,一到開戰就話談武德避打,俾人打咗就幻想唔想對方受傷太傷,所以自己受傷都唔用內功傷敵喎!

雷公太極太多了 ...
非法的台灣政黨求戰了。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]