• 瀏覽: 7,631
  • 回覆: 206
+3
即使中國能泰山壓頂,恐怕歐美日澳等各國都會出手阻撓。

泰山壓頂方式解決問題係對先可以,不過係冇。

滅志可取。

打印不是問題, 大打,中打,小打都不是問題,問題是印度的難民怎處理?

中國不像美國,製造了幾千萬難民都不需負責,反正中東難民游水到不了美國.

亞洲不管那一國都應付不了一旦中印爆發戰爭,引起的難民潮.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-12 11:49 AM 發表
的確..現在時機已過,若是有外力介入,單靠西部軍區已經難完全消化.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-12 11:49 AM 發表
所以更要用迅雷不及的攻勢來泰山壓頂於印度!

佢地出聲都事過景遷,生米成熟飯

如能做到,各國會更不敢得閒來揾中國消遣,因為中國原來受欺凌真會打還的

而唔係今天成個小白菜咁囉,含冤受屈都唔反抗仲等白武士來救咁的手法!

惡吓啦中國

一個受欺凌的學生,唔反抗唔識出去報警,只會更多人來參與欺凌,至死方休!

唔好行這麽笨的方法!

引用:
原帖由 fouly123 於 2020-9-12 01:01 PM 發表

的確..現在時機已過,若是有外力介入,單靠西部軍區已經難完全消化.
咁好伙食係難完全消化,下次食火鍋,有天然雪櫃。

唔趁機會打柒佢哋,再過兩年又嚟過!

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-12 05:37 PM 發表
唔趁機會打柒佢哋,再過兩年又嚟過!
不少人都希望中國咁做, 但唔明中國好似避印度同不斷忍讓佢....發生乜事呢??

而家印度不斷在軍事上聯美及歐洲多國, 中國再係忍讓, 印度會遲早壯大成中國另一巨大敵人.

中國的戰略是穩定西部,如果印度叻的話,佢可以將此資源用於有需要的地方,可惜莫迪是豬頭。

很感情的說法。那打的狠之後?大狠、更狠、比狠更狠呢。狗急跳牆也要他死得難看。
針對糧食有兩方面,一是外匯,一是印人走不過50公里。

咁樣唔好,正常人打殘疾人唔公道。老解守住邊境拉鋸,拖住印軍主力,馬上到十月嘞,老天爺會對阿三開罰單啲。

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-12 11:18 AM 發表
https://youtu.be/VSBFfVzglLU

講得好
OK 兇爆印度佬就行

一山還有一山高。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]