• 瀏覽: 7,660
  • 回覆: 54
+3
引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-12 11:49 AM 發表
即使中國能泰山壓頂,恐怕歐美日澳等各國都會出手阻撓。
所以更要用迅雷不及的攻勢來泰山壓頂於印度!

佢地出聲都事過景遷,生米成熟飯

如能做到,各國會更不敢得閒來揾中國消遣,因為中國原來受欺凌真會打還的

而唔係今天成個小白菜咁囉,含冤受屈都唔反抗仲等白武士來救咁的手法!

惡吓啦中國

一個受欺凌的學生,唔反抗唔識出去報警,只會更多人來參與欺凌,至死方休!

唔好行這麽笨的方法!

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-12 05:37 PM 發表
唔趁機會打柒佢哋,再過兩年又嚟過!
不少人都希望中國咁做, 但唔明中國好似避印度同不斷忍讓佢....發生乜事呢??

而家印度不斷在軍事上聯美及歐洲多國, 中國再係忍讓, 印度會遲早壯大成中國另一巨大敵人.

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2020-9-13 02:15 AM 發表
咁樣唔好,正常人打殘疾人唔公道。老解守住邊境拉鋸,拖住印軍主力,馬上到十月嘞,老天爺會對阿三開罰單啲。
冇意思的天氣凍中國撤退,印度都撤退
下年5月咪又黎玩過你囉

咁嘅諗法,同揾滅蟲公司來消滅曱甴,但消蟲公司同你講,忍佢啦,到10月天氣凍,佢就會冬眠唔出來攪你一樣,

所信你都會吊間滅蟲公司硬膠啦

咁做法只會俾世界睇到,中國冇銀用,怕戰,唔夠印度打,要靠天氣來嚇退印度,所以下年會更支持佢來玩你,所以台灣而家已開始支持印度。。。下年5月又黎玩你中國,玩到你10月又返去啦

中國,你拖甚麼?

現在中國科學家俾世界看到鶴立鷄群,創造領先世界,但中國某些領導似乎慣了養尊處優,開始優柔寡斷,畏首畏尾!

可能家人在美被脅持了嗎。?

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 11:38 AM 發表

5000高地你住過未?
冇意思的,兩軍都同在同一海拔,一樣艱苦,所以更要速戰速決,解放軍都係人,留佢地在山上大耐,佢地都大鑊,就算是藏人,佢地都只住3千多公尺海拔,去到5千,佢地都會有高山反應,

要顧及解放軍的辛苦,更應一早去新德里拘捕莫迪,而唔係留在山上一味話5千公尺好艱苦,反而要留4個月在上面硬膠膠朽!

就係中國這拖字訣,印度咪年年都玩你,更在邊境大興土木侵佔高原地帶!

中國嘅然標明為國土,會不惜一戰,但,面對印度,就只是忍耐,拖,所以每年都在壯大印度的膽!

輕敵,輕視印度,中國會讓自己犯下嚴重的兵家大忌!

勿犯項羽當年看不起劉邦的大錯誤,更勿忘印度而家有等同中國人口,及佢搭通了5眼聯盟!

7年之內中國再輕敵,印度會是中國的超級敵人!

現在忍讓,將來就只有跪低

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 11:56 AM 發表

台灣最高玉山不過4000。
3千7百多公尺,在上面會有輕微的高山反應,但上到上面5千公尺,好易出現高山症!

所以,中國更不應留守,但應如美墨邊境,建圍網

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 12:02 PM 發表

講下台灣戰局吧!
根本要島要人就應用滲透戰術,玩內部爆破台民出來推倒民進黨,但中國似乎忘了做這手續,而家只能強壓,死傷免不了,或甚至要島不要人

根本大陸而家日日在台灣外日日用戰機飛機飛一兩次冇用的!正如解放軍上年都被報導多次在深圳駐紮對黑暴都幫唔到乜喎!

你唔立國安法,黑暴冇收斂喎,而家法官同國安法放血,黑暴又多了走返出來喎

中國明唔明你同美國的分別?
美國講咗打就真係打,所以人地怕
但你中國的所謂甚麼不理付出要守護國土,全部得個嗡,似攞黎玩,真係係國都唔怕你啦,咁怕死!

中國係要武統台灣就即刻做,唔好到時又嗡仁義道德來做下台階閃咗去

做雷公太極最後只呃到自己真係唔識打!

而家中國不斷宣揚武器如何厲害

就如雷公太極的甚麼攬雀尾,野馬分崇,綿掌。。。。好多好名堂的招式名,但人地mma一槌鍋埋黎幾秒都失去知覺啦!

打啦!唔好咁多雷公太極吧,凶完人原來冇料到,自毀國威及尊嚴!

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 12:04 PM 發表

呢個高度台灣係好戰場。
咪以為,台灣人住到是2千多公尺的阿里,上到5千公尺一樣下家鏟!

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 12:19 PM 發表
內奸不除,外患不息。
咁除啦,香港國安法立咗,到而家連肥佬黎及白痴峯都都未捉過呀全放生呀!做啦!

引用:
原帖由 6道 於 2020-9-13 12:21 PM 發表

如果那裡不用再作戰,會是打開印軍的大門。
冇聽我我講嗎?建圍網,如印軍敢破圍網,格殺勿論,而唔係好似而家玩泥沙般,乾耗同佢玩高原相撲!

勸中國的領導層醒一醒做得領導,你的子女就是全中國十多億人,而唔係在美國日日酒池肉林的,為中國大業,在美國享樂的所謂親人是可以犧牲的!

子女唔可以千秋萬世,但中國人就可以!

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 12:40 PM 發表

內奸不除,外患不息。
係,咁幾時捉肥佬黎,李漢奸同林鄭呢?

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 12:31 PM 發表

台灣多騙子,軍人沒有真。
係不少人都知台兵渣印軍差,但中國講打又縮,突然又變返願存大義唔打,近這20年鑊鑊都咁,冇計喎!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]