• 瀏覽: 7,657
  • 回覆: 206
+3
引用:
原帖由 人類仔 於 2020-9-13 10:45 AM 發表

OK 兇爆印度佬就行
咖喱系要見到棺材擺放喺眼前先至識驚

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-13 11:12 AM 發表

咖喱系要見到棺材擺放喺眼前先至識驚
印度佬飢荒

站在智慧的高山,感受壓頂的方式,這就是了。

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2020-9-13 02:15 AM 發表
咁樣唔好,正常人打殘疾人唔公道。老解守住邊境拉鋸,拖住印軍主力,馬上到十月嘞,老天爺會對阿三開罰單啲。
冇意思的天氣凍中國撤退,印度都撤退
下年5月咪又黎玩過你囉

咁嘅諗法,同揾滅蟲公司來消滅曱甴,但消蟲公司同你講,忍佢啦,到10月天氣凍,佢就會冬眠唔出來攪你一樣,

所信你都會吊間滅蟲公司硬膠啦

咁做法只會俾世界睇到,中國冇銀用,怕戰,唔夠印度打,要靠天氣來嚇退印度,所以下年會更支持佢來玩你,所以台灣而家已開始支持印度。。。下年5月又黎玩你中國,玩到你10月又返去啦

中國,你拖甚麼?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 11:33 AM 發表

下年5月咪又黎玩過你囉

咁嘅諗法,同揾滅蟲公司來消滅曱甴,但消蟲公司同你講,忍佢啦,到10月天氣凍,佢就會冬眠唔出來攪你一樣,

咁做法只會俾世界睇到,中國冇銀用,怕戰,唔夠印度打,要靠天氣來嚇退印度,所以下年會更支持佢來玩你,所以台灣而家已開始支持印度。。。下年5月又黎玩你中國,玩到你10月又返去 ...
5000高地你住過未?

現在中國科學家俾世界看到鶴立鷄群,創造領先世界,但中國某些領導似乎慣了養尊處優,開始優柔寡斷,畏首畏尾!

可能家人在美被脅持了嗎。?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 11:42 AM 發表
現在中國科學家俾世界看到鶴立鷄群,創造領先世界,但中國某些領導似乎慣了養尊處優,開始優柔寡斷,畏首畏尾!

可能家人在美被脅持了嗎。?
美國是黑手?

台灣政黨分裂國家是非法的。

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 11:38 AM 發表

5000高地你住過未?
冇意思的,兩軍都同在同一海拔,一樣艱苦,所以更要速戰速決,解放軍都係人,留佢地在山上大耐,佢地都大鑊,就算是藏人,佢地都只住3千多公尺海拔,去到5千,佢地都會有高山反應,

要顧及解放軍的辛苦,更應一早去新德里拘捕莫迪,而唔係留在山上一味話5千公尺好艱苦,反而要留4個月在上面硬膠膠朽!

就係中國這拖字訣,印度咪年年都玩你,更在邊境大興土木侵佔高原地帶!

中國嘅然標明為國土,會不惜一戰,但,面對印度,就只是忍耐,拖,所以每年都在壯大印度的膽!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 11:33 AM 發表

下年5月咪又黎玩過你囉

咁嘅諗法,同搵滅蟲公司來消滅曱甴,但消蟲公司同你講,忍佢啦,到10月天氣凍,佢就會冬眠唔出來攪你一樣,

咁做法只會俾世界睇到,中國冇銀用,怕戰,唔夠印度打,要靠天氣來嚇退印度,所以下年會更支持佢來玩你,所以台灣而家已開始支持印度。。。下年5月又黎玩你中國,玩到你10月又返去 ...
天氣會是錯覺十分認同。

現在印軍同印政府不一,以可將印軍定性為中印會談的外在威脅。需要消滅這種不能談判的存在。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 11:50 AM 發表

冇意思的,兩軍都同在同一海拔,一樣艱苦,所以更要速戰速決,解放軍都係人,留佢地在山上大耐,佢地都大鑊,就算是藏人,佢地都只住3千多公尺海拔,去到5千,佢地都會有高山反應,
要顧及解放軍的辛苦,更應一早去新德里拘捕莫迪,而唔係留在山上一味話5千公尺好艱苦,反而要留4個月在上面硬膠膠朽!
就係中國這拖字訣,印度咪年年都玩你,更在邊境大興土木侵佔高原地帶!
中國 ...
台灣最高玉山不過4000。

輕敵,輕視印度,中國會讓自己犯下嚴重的兵家大忌!

勿犯項羽當年看不起劉邦的大錯誤,更勿忘印度而家有等同中國人口,及佢搭通了5眼聯盟!

7年之內中國再輕敵,印度會是中國的超級敵人!

現在忍讓,將來就只有跪低

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-13 11:59 AM 發表
輕敵,輕視印度,中國會讓自己犯下嚴重的兵家大忌!
勿犯項羽當年看不起劉邦的大錯誤,更勿忘印度而家有等同中國人口,及佢搭通了5眼聯盟!
7年之內中國再輕敵,印度會是中國的超級敵人!
現在忍讓,將來就只有跪低 ...
講下台灣戰局吧!

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-9-13 11:56 AM 發表

台灣最高玉山不過4000。
3千7百多公尺,在上面會有輕微的高山反應,但上到上面5千公尺,好易出現高山症!

所以,中國更不應留守,但應如美墨邊境,建圍網

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]