• 瀏覽: 2,159
  • 回覆: 12
引用:
原帖由 INVOY 於 2020-9-11 06:54 PM 發表
?20200911181312

美媒周二(8日)報道,在最近獲得的衞星照片中發現中國的秘密太空航天器,推測其將在新疆羅布泊的空軍基地降落。該基地擁有長達5公里的龐大跑道,故此推測這個太空航天器可能已具備降落 ...
什么類型航天器不是很清楚 但明確的是航天器上天 在太空轉了2天 再在軌道上放了個東西  然后自己飛回來安全着地

洗乜偷拍,遲d公開比你拍

唔知可唔可以帶枝金剛鎢棒上太空呢!!?

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-9-12 03:57 AM 發表
唔知可唔可以帶枝金剛鎢棒上太空呢!!?
可以帶大量波子?
不必發射,只要在目標上空「天女散花」。
好似落冰雹咁,但呢D係鋼珠。

唔係有茂里話衛星係搵唔到大大隻航媽嘅? 咁細嘅航天器又會搵到?

出太空拍三日二夜,幾時出街有得睇?

引用:
原帖由 INVOY 於 2020-9-11 06:54 PM 發表
?20200911181312

美媒周二(8日)報道,在最近獲得的衞星照片中發現中國的秘密太空航天器,推測其將在新疆羅布泊的空軍基地降落。該基地擁有長達5公里的龐大跑道,故此推測這個太空航天器可能已具備降落 ...
量子曲速蟲洞反物質隱形衛星

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2020-9-12 01:16 PM 發表
唔係有茂里話衛星係搵唔到大大隻航媽嘅? 咁細嘅航天器又會搵到?
你又出嚟俾人笑啦? 大大隻航母係會高速移動架, 你根本唔知係邊? 點樣樣搵呀?? 而你講嘅航天器冇人知佢降落係邊?? 圖片見到嘅係固定嘅地點(羅布泊附近的空軍基地), 你用高高地圖都可以搵到地點

即刻充氣。

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2020-9-12 01:16 PM 發表
美國衛星搵唔到,不代表中國衛星搵唔到。
好似早輪美國發爛渣,話鬼中國衛星好偷影美國航空母艦。(其實應否回答,唔想俾人影到個樣,請自備格仔?)
相傳美國總統得閒無事想搵仗打時,就會問「我的航空母艦去左邊度?」
這時,他的屬員就要左查右問,搵吓班美國大兵究竟去左邊度滾。
但當中國衛星可以即時提供資料俾埋相佢睇,佢又黑面!

看來是一種可以多次循環再用的太空飛機。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]