• 瀏覽: 5,114
  • 回覆: 72
本主題由 motivation 於 2020-9-11 05:35 PM 移動
炒哂d飛雞飛鴨就啱

回覆 引用 TOP

到時應該有人搞罷工了,反對國泰炒人

回覆 引用 TOP

當日........

今日.......

剎那風波翻過,一轉眼, 從前便已難復再。
狂潮又去又來,未能避開。

回覆 引用 TOP

疫情平穩之後,營運模式已經吾同哂。 系時候改革了。 下一個到老鼠落完,威威落完, ...

往日時光,一去不返了。

回覆 引用 TOP

黃絲曱甴黑暴 佢哋不斷倡議 攬炒香港, 我舉腳贊成國泰炒撚曬啲曱甴汰弱留強, 等佢哋 嗰班城市狗渣品嚐下被人攬炒滋味, 明白都害人之心不可有。

等呢班人渣 嘗試個苦果或許能 反躬自省 追本溯源,重新由一隻曱甴 抬頭做人!

一奏朝驚裂國瘋 八方阿斗挺哥窮
秦城拿下亡國賊 氣煞主宮臉何容
陣前失掉狼嘶嚎 圍城只有外著湧
迢迢千里洋城箭 和平背后盡張弓
青山依舊長城在 歷盡奸雄血濺濃
往昔三桂扶清帝 如今小將畫葫樽
百載沉鬱洋人弄 奴兒倒豎扮裝蔥
觔斗翻起亡國夢 數典忘祖己技窮
引用:
原帖由 hatejap 於 2020-9-11 14:07 發表

黃絲曱甴黑暴 佢哋不斷倡議 攬炒香港, 我舉腳贊成國泰炒撚曬啲曱甴汰弱留強, 等佢哋 嗰班城市狗渣品嚐下被人攬炒滋味, 明白都害人之心不可有。

等呢班人渣 嘗試個苦果或許能 反躬自省 追本溯源,重新由一隻曱甴 抬頭做人! ...
要承受番自己做既野, 就會靜哂. 你地睇下仲有無空姐暴徒? 相反有D 行業, 如黑醫護呢D. 仲未有"後果". 所以日日都呀G 呀JOR.

炒黃絲

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-11 01:30 PM 發表

國泰航空(00293)公布,國泰集團內的國泰航空及國泰港龍將不會就第二輪保就業計劃提出申請。由於保就業計劃涉及不裁員協定,市場料國泰有關決定意味公司將會啟動裁員行動。國泰集團重申,需要就新常態部署旗下

https://static01-proxy.hket.com/ ... 00911_cxv2_1024.jpg

評 ...
呢群畜牲早就要炒啦

回覆 引用 TOP

當日班飛雞空鴨好勇武咁趕客, 遊客喊咁口係到求佢地比佢上飛機的情境仲瀝瀝在目

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2020-9-11 14:19 發表

當日班飛雞空鴨好勇武咁趕客, 遊客喊咁口係到求佢地比佢上飛機的情境仲瀝瀝在目
機管局有唔小內鬼.

回覆 引用 TOP

曱甴攬炒

回覆 引用 TOP

惡哂航空和曱甴員工“和你攬炒”

回覆 引用 TOP

正呀,支持㰖炒曱甴😎

回覆 引用 TOP

求仁得仁,隨左恭喜,唔仲可以講乜,曱甴一路好走。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-11 01:50 PM 發表

呢D 公司比黃人綁架左. 理論上航空公司要支持全民檢測令到無哂病毒, 再重生, 但又因為黃絲唔比, 出唔到聲.

一個以服務為主既行業有咁多員工不情願服務某一地區既乘客 邊有運行

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]