• 瀏覽: 66,882
  • 回覆: 9
  • 追帖: 5
+15
巴西肯定系華人辦既。。或者收錢。。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-10 03:48 PM 發表

我唔會贊大陸巴之閉
我會話佢大方(免版權)

能力越大, 責任越大 (朱朱俠unlce講)...........美國佬講就叻做真係差幾10皮
當時傾好既。巴西出人。中國就比版權佢。對大家都有好處。。

引用:
原帖由 $navyseals 於 2020-9-10 04:43 PM 發表

已向國安署告發
唔系哩個版吹水既。就未出哩七。系人都知我藍人。我系笑七黃絲。幫佢允埋借口。下下國安。你都傻。。

引用:
原帖由 $navyseals 於 2020-9-10 04:47 PM 發表

已出電郵,改不了
理得你。。國安有咁得閒。就唔使咁多人系街叫。。

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-9-10 04:52 PM 發表

我希望國安真係去查㗎,你清白一定冇事,但D黃🐶會嚇到面黃囉
未講到香港咁恐怖先得。未話我唔系。就算系講兩句。邊會有事。系大陸講都唔怕啦。。你估搞港獨啊。。再講。用下腦都知系諷刺,巴西同中國人差十萬八千里。點辦?

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-9-10 05:07 PM 發表

我梗系唔係話講兩句都唔得啦,而係有好多黃🐶日日喺網上吠,你估佢網下有冇犯國安法?唔去查又點會知丫,尾國反恐都係先從網上留言入手,再去揾證據拉人嘅 ...
連登日日講都未封。香港要保持形象,系唔會亂捉人。只會捉好嚴重既人物。。

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2020-9-10 05:12 PM 發表
中國疫苗係咪中國臨床良好才給巴西試驗,定一齊進行架?
系第三階段系巴西試。因為中國無咁多病例。所以當時講好數。中國會比個配方巴西生產

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-10 05:42 PM 發表

香港黃絲只能接受大陸是邪惡,不能接受大陸擁有正義的一面。
把自己抬舉上天,把別人踩在地上,如同恐怖主義。
我對大陸文化沒什麼好感,
但對黃絲的暴力簡直是反感。 ...
佢地中邪。乜都反。。

引用:
原帖由 飛龍將軍 於 2020-9-10 11:02 PM 發表

井底之蛙
諷刺下黃人。咁都唔明?正常人看前半段都知系反話啦。巴西人同華人個樣差十萬八千里。點辦?

引用:
原帖由 Batman008 於 2020-9-10 11:35 PM 發表

咁要問班黑醫護,到時又玩杯葛
怕咩,想打到時攞回鄉證回大陸打

主題標籤 #新冠肺炎
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]