• 瀏覽: 66,888
  • 回覆: 15
  • 追帖: 5
+15
靜靜地唔得既
巴西咁x大聲, 咪炒/搶貴晒lor

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2020-9-10 03:21 PM 發表

老美會話中國派間諜去偷左佢條方,跟住派美軍去巴西搶疫苗!
牛津果條方送都唔要啦..............

引用:
原帖由 little-fish 於 2020-9-10 03:43 PM 發表

好像是免版權,巴西自行生產……
之於唔屬WHA的美國,會唔會厚面皮搶就唔知了。
中國早前講湄公河國家、菲等無乜能力自產國家會優先獲得。
之於賽爾維亞、巴鐵、意大利等等真係唔使講嘢 ...
我唔會贊大陸巴之閉
我會話佢大方(免版權)

能力越大, 責任越大 (朱朱俠unlce講)...........美國佬講就叻做真係差幾10皮

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-10 03:52 PM 發表
斷估巴西唔會幫中國講嘢啩,唔信中國疫苗啲人唔知有乜回應呢,中國話好你就話人造假,依家巴西都話結果極佳,應該無嘢好講啦
大陸疫苗同時係幾個國家測試
沙特暫時都冇聽到有問題

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-10 03:58 PM 發表

大陸疫苗,仲有在阿聯酋,阿根廷,秘魯,摩洛哥等試緊..
阿聯酋有錢人多,點會同你博,肯用中國野,因為佢地覺得中國信得過...
c-hing重咁大聲
曱甴要排隊上ifc lor

引用:
原帖由 team123456 於 2020-9-10 03:57 PM 發表
美賊國搞其他國家能力真係越黎越大
如果得歐美有疫苗.......唔USD1,000+劑咩
窮人等下啦..........中6合彩/馬咪有得打lor

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-10 04:01 PM 發表

當時傾好既。巴西出人。中國就比版權佢。對大家都有好處。。
咁巴西窮人多.........大陸有能力幫下都好事黎

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2020-9-10 04:02 PM 發表
如果巴西俾中國疫苗醫好晒但美國印度唔會使用中國疫苗咁就好好睇啦呢出戲
咁要疫苗實名制先得
d曱甴反政府+反送中, 咪照申請1萬 + 偷渡去左大陸lor

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-10 04:05 PM 發表

歐美疫苗其實出廠都唔貴,不過本港醫護要賺錢,檢測都要$3000,接種疫苗冇理由少過檢測費既DOUBLE吓...
聽jar 我冇買過

話係美國買抗生素.........同加拿大買差10倍

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-9-10 04:10 PM 發表

大陸都講過, 如研發成功, 唔會高價賣. 唔怕炒貴, 最多唔知幾時先有貨.
只係巴西用中國野, 老尾會唔會制裁巴西.
傻侵即刻扮野去巴西訪問, 打返支
之後先制裁巴西

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2020-9-10 04:18 PM 發表

香港要靠袁生
冇既話用腳投票番大陸打疫苗🤣
早2睇報紙...........dllm 香港重係玩緊口罩jar........你話仆唔仆街...

城大開發具抗菌功能石墨烯口罩 10分鐘後可令全部病毒失去活性 理財智慧                                 11:42                                         2020/09/09

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-10 04:39 PM 發表

佢以為西化之後,成為了高等人類。
其實只不過是成為了暴力狂!
一切世事,後人自有評價!
吊......早2日科大頭版廣告 - 沉冤之日, 定必來臨
柒到喊 + 低等到爆lor………

引用:
原帖由 eason1001 於 2020-9-10 05:35 PM 發表

我100%肯定呢個疫苗一定會出問題 ,出左問題可以直接話係人地國家問題唔關佢地事 ,不嬲中國人面皮幾尺厚又玻璃心
咁多國家有份參加大陸疫苗測試, 出問題
之後夾埋幫大陸隱瞞????

引用:
原帖由 eason1001 於 2020-9-10 05:45 PM 發表

你講緊支持國安法果幾個"大"國 ? 😂
美國etc 冇國安法咩
叫歐美廢能左自己國家既國安法先9up la

咁9守法........香港同大陸冇引導架.........咁根據要大陸交12條76返HK ???
12白痴, 用大陸國安法重正

引用:
原帖由 20201616 於 2020-9-10 07:48 PM 發表

你連全世界有幾多隻疫苗做緊第三期都唔知,全球有160隻疫苗測試中,最少23隻做緊第三期,牛津係最早做第三期試驗(最少三萬人測試),大陸剛先進入第三期,咩標準我地唔知,會唔會有一個出問題會停我地都唔知 ...
最少23隻做緊第三期<===笑9爆,吹大3倍

https://inews.hket.com/article/2701660/【新冠疫苗】強生動物試驗再報捷 各疫苗進度定價一覽

新冠肺炎疫情全球大流行,各國加緊研發新冠肺炎疫苗應對。俄羅斯總統普京宣布,俄羅斯已成為首個註冊新冠疫苗國家,稱疫苗有效、已通過所有必要的測試。而根據多個媒體,目前有逾165種新冠疫苗正在研發中,其中有7種新冠疫苗處於快將或正在展開第三階段、即最後階段大規模臨床測試,包括英國牛津大學。而多款新冠疫苗都先後公布初步定價。

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]