• 瀏覽: 66,881
  • 回覆: 716
  • 追帖: 5
+15
希望work

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-10 03:00 PM 發表
大陸啲野信唔過
你唔信無所謂, 你呢啲人聽文宣講乜就得, 反正事實係點你都不在乎.

人地巴西真係有參予第三期測試, 大規模試過, 結果滿意先用.

信唔過中國貨咪唔好打囉,記住自己今日講過咩。

侵侵話疫苗係偷老尾嘅,巴西試驗成功,老尾大選前可全民接種🤫

斷估巴西唔會幫中國講嘢啩,唔信中國疫苗啲人唔知有乜回應呢,中國話好你就話人造假,依家巴西都話結果極佳,應該無嘢好講啦

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-9-10 03:52 PM 發表
斷估巴西唔會幫中國講嘢啩,唔信中國疫苗啲人唔知有乜回應呢,中國話好你就話人造假,依家巴西都話結果極佳,應該無嘢好講啦
大陸疫苗同時係幾個國家測試
沙特暫時都冇聽到有問題

引用:
原帖由 little-fish 於 2020-9-10 03:43 PM 發表

好像是免版權,巴西自行生產……
之於唔屬WHA的美國,會唔會厚面皮搶就唔知了。
中國早前講湄公河國家、菲等無乜能力自產國家會優先獲得。
之於賽爾維亞、巴鐵、意大利等等真係唔使講嘢 ...
香港傳媒成日報導各國不滿中國,
實際上各國和中國關係日益密切.

支持中國國安法國家比反對多..

美國制裁伊朗,安理會十五國得二國讚成..十三國棄權及反對..

呢D野香港傳媒係唔會報導既...

老尾恨

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-10 03:48 PM 發表

我唔會贊大陸巴之閉
我會話佢大方(免版權)

能力越大, 責任越大 (朱朱俠unlce講)...........美國佬講就叻做真係差幾10皮
美賊國搞其他國家能力真係越黎越大

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-10 03:55 PM 發表

大陸疫苗同時係幾個國家測試
沙特暫時都冇聽到有問題
大陸疫苗,仲有在阿聯酋,阿根廷,秘魯,摩洛哥等試緊..
阿聯酋有錢人多,點會同你博,肯用中國野,因為佢地覺得中國信得過...

特朗普又話病毒係中國制造更有解藥啦。

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-10 03:58 PM 發表

大陸疫苗,仲有在阿聯酋,阿根廷,秘魯,摩洛哥等試緊..
阿聯酋有錢人多,點會同你博,肯用中國野,因為佢地覺得中國信得過...
c-hing重咁大聲
曱甴要排隊上ifc lor

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-10 03:48 PM 發表

我唔會贊大陸巴之閉
我會話佢大方(免版權)

能力越大, 責任越大 (朱朱俠unlce講)...........美國佬講就叻做真係差幾10皮
當時傾好既。巴西出人。中國就比版權佢。對大家都有好處。。

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-9-10 03:30 PM 發表
我只想知香港幾時有
醫生,唔打針得唔得呀

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2020-9-10 03:21 PM 發表

老美會話中國派間諜去偷左佢條方,跟住派美軍去巴西搶疫苗!
依個唔知
但老美話要免費俾佢地用依個係真既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]